Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,010
Gencolar youtube den film izlicem sadece YouTube olması lazım tv den izliyorum bildiğiniz en iyi film kanalı var mı izlenmeleri çok olan sevilen güzel bir kanal
Kanal diyorum lakötü kedi şerafettin
Türk dizi film izlemiyorumfilm vardı bir bakayim geçmişe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Payitaht Abdülhamid
istermisin
bildiklerim türk yabancı izlemem yabancı bilen yazsınTürk dizi film izlemiyorum
SinemagoGencolar youtube den film izlicem sadece YouTube olması lazım tv den izliyorum bildiğiniz en iyi film kanalı var mı izlenmeleri çok olan sevilen güzel bir kanal
Gencolar youtube den film izlicem sadece YouTube olması lazım tv den izliyorum bildiğiniz en iyi film kanalı var mı izlenmeleri çok olan sevilen güzel bir kanal
Çok teşekkür ederim![]()
Filmkolik
En İyi aksiyon, macera, romantik ve vizyon filmlerini kanalımızdan yüksek çözünürlüklü (Full HD) olarak izleyebilirsiniz.www.youtube.com
![]()
THE GHOST
Videolarınızı arkadaÅlarınızla, ailenizle ve tüm dünyayla paylaÅınwww.youtube.com
![]()
Sinema Kulübü
Sinema Tarihine damga vuran yabancı filmleri Türkçe Dublaj ve Alt yazılı olarak sizlerle buluşturuyoruz.www.youtube.com
![]()
Sinemax
Dünyaca ünlü, birbirinden keyifli, eğlenceli, dramatik, duygusal, tarihi, bilim kurgu; her tarza göre diziler bu kanalda sizlerle buluşuyor! Merlin, Kobra Takibi, Sahil Güvenlik ve daha birçok efsanevi yapım bu kanalda sizlerle buluşuyor. Yeni dizilerden haberdar olmak ve her zaman en güzel...www.youtube.com
hocam ben Youtube'da bulamıyorum tarzıma uygun filmleri..bildiğim bir kanal yok