-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
Cumhur başkanına hakaretten dava yemesi kadar boş bir adam.
Yada işine gelmiyor anlamadiysan o senin sorunun gayet guzel anlatiyorYanlış sularda yüzüyor videolarıda hiç güzel değil ne dediği bile anlaşılmıyor
Aslında hakaret bile etmedi.Cumhur başkanına hakaretten dava yemesi kadar boş bir adam.
Açıkçası iyi ancak son zamanlarda siyasi videoları fazlalaştı.
Konuştu ak troll.Cumhur başkanına hakaretten dava yemesi kadar boş bir adam.
Hayırdır ne dedim de "ak troll." ilân edildim?Konuştu ak troll.
Hakaretlik bir durum yok zaten olsa davayı kazanamazdıHayırdır ne dedim de "ak troll." ilân edildim?
1-2 yıl önce çok iyiydi ama şuan popüler kültür sayesinde kitle çok değişti bundan dolayı genelde siyasi video çekiyor ama yinede iyi hala izliyorum.
Adamın hiç bir şekilde kimseye hakaret ettiği yok??Bilmeden nasıl yargılıyorsunuz insabları.Hayırdır ne dedim de "ak troll." ilân edildim?
E yani? Ne alâka beni aktroll ilân etmenizle bu.Hakaretlik bir durum yok zaten olsa davayı kazanamazdı
Yahu olayı nasıl tamamıyla bilebilirim?! İnsanım, yargılama hakkım da var. Bomboş ceza, kazandığını bilmiyordum batman kazandığını söylüyor. BU zaten en büyük kanıt değil mi haklı olmasının?Adamın hiç bir şekilde kimseye hakaret ettiği yok??Bilmeden nasıl yargılıyorsunuz insabları.
Kimi ne ara aktrol ilan etmişimE yani? Ne alâka beni aktroll ilân etmenizle bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yahu olayı nasıl tamamıyla bilebilirim?! İnsanım, yargılama hakkım da var. Bomboş ceza, kazandığını bilmiyordum batman kazandığını söylüyor. BU zaten en büyük kanıt değil mi haklı olmasının?
Aga bilmiyosan konuyu durduk yere boş diyemezsin o zamam adama.E yani? Ne alâka beni aktroll ilân etmenizle bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yahu olayı nasıl tamamıyla bilebilirim?! İnsanım, yargılama hakkım da var. Bomboş ceza, kazandığını bilmiyordum batman kazandığını söylüyor. BU zaten en büyük kanıt değil mi haklı olmasının?
Ben dedim.Kimi ne ara aktrol ilan etmişim