Neler Yeni

Youtube Youtube'ye Hangi Saatlerde Video Yüklenmeli

Hit için Hangi Saat aralıkları daha iyidir? Ve etiket önerileri başlık önerileri gibi

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,325
İsim
C Ş
Saat 18.00 civarı daha hit oluyor genelde. Çoğu Youtuber de bu saatlere yakın zamanda yüklüyor.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Kaan
Kanalın etkileşimi azsa ve abonesi düşükse video yükleme saati hiçbir şekilde önemli değil. Sebebi ise kanalın zaten hiç kimse tarafından takip edilmiyor olması. Aşağı yukarı aktif abonelere sahip bir kanalsa da YouTube Studio üzerinde aboneleriniz hangi saatlerde en çok aktif olduğunu görebilirsiniz. Örneğin bana ait bir kanalda saat 01:00-04:00 arası bile yükleme yaparken 1-2 gün sonrasında güzel izlenmelere ulaşırken, yine bana ait olan bir diğer kanalda da büyük kitleye sahip olduğu için YouTube Studio üzerinden en uygun saati analiz edip o saatlerde paylaşıyorum. Kısacası genel olarak belirli bir saat yok, kendiniz analiz edip doğru saati bulmalısınız. Prime time dediğimiz olay ise insanların en çok içerik tükettiği zamanlardır, bu prime time zamanlarını da efektif kullanabilirseniz işinize yarayabilir. Genelde hafta içi akşam saatleri prime time oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,178
Üyeler
167,268
Son üye
dmryskuup
Top Bottom