P2W olduğundan hiç bulaşmak istemiyorum.Hearthstone
Stratejik ve analitik düşünme yönümü geliştirmem bakımından hangisi iyi? Görselliğinden dolayı LoR oynardım ama Yı-Gi-Oh'un yorumlarını görünce iştahım kabarıyor.Yu-gi-oh'u anlaması çok zor. Runeterra daha newcomer friendly.
O zaman Runeterra bence. Yu-gi-oh oynarken yormuştu beni çok fazla AI ile VS atıyorsunP2W olduğundan hiç bulaşmak istemiyorum.
Stratejik ve analitik düşünme yönünü geliştirmek istiyorsan Satranç oyna. Bu oyunlar meta desk yaptığın, genellikle aynı komboların sürekli döndüğü, çok fazla stratejik ve analitik düşünce gerektirmeyen oyunlar.P2W olduğundan hiç bulaşmak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stratejik ve analitik düşünme yönümü geliştirmem bakımından hangisi iyi? Görselliğinden dolayı LoR oynardım ama Yı-Gi-Oh'un yorumlarını görünce iştahım kabarıyor.
Bu oyunlar daha zevk verdiği için bunları tercih ediyorum aslında. Yoksa Satranç da güzel. En iyisi. Ama bu tür oyunlarda görsellik de falan oluyor. Ondan...Stratejik ve analitik düşünme yönünü geliştirmek istiyorsan Satranç oyna. Bu oyunlar meta desk yaptığın, genellikle aynı komboların sürekli döndüğü, çok fazla stratejik ve analitik düşünce gerektirmeyen oyunlar.