Sende yanlış bilgi veriyorsun darboğaz sadece işlemcinin ortalama kullanımına bakarak hesaplanmaz alt çekirdeklere bakıcaksın , alt çekirdeklerden birisi %100 kullanıma ulaştığı anda darboğaz başlarAciklaman yanlış. FX 6300 kendini %65 kullanıyor RX 550 %20 darboğaz mi oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış bilgiden report yedin hayırlı olsun
Uyarı geliyor birazdan anlarsın ne demek istediğimicpu kullanımı gpudan fazlaysa darboğaz oluyor
bunun neresi yanlış?
Dostum lütfen bilip bilmeden konuşmadan önce biraz araştırArkadaşlar tam bilmeden yazmazsak daha iyi olacak. Darboğaz diyen mi dersin GTA V optimizasyonuna kötü diyen mi...
Ben darboğaz hakkında bilgi vermedim. Ayrıyaten yazdığım şeyin neresi yanlış. Kendin yanlış bilgi veriyorsun. GTA 5 optimizasyon neresi kötü?Sende yanlış bilgi veriyorsun darboğaz sadece işlemcinin ortalama kullanımına bakarak hesaplanmaz alt çekirdeklere bakıcaksın , alt çekirdeklerden birisi %100 kullanıma ulaştığı anda darboğaz başlar
NeeeeGpu kendini %70 ten fazla kullanıyorsa darboğaz olmaz
Neeee
%10 Luk bir kayıp bile çok önemliyken bunu yazman , lütfen bilmediğin konu hakkında yorum yapma
GTA 5 optimizasyon özürlüsü bı oyun ve sen darboğaz hakkında onlarca yanlış Bilgi verdin uyarı gelince kim haklı görürsünOyundan oyuna değişir. Anlamıyorsun galiba. Ayrıyaten önce kendi hatani düzelt GTA 5 optimizasyon sıkıntılı demişsin daha önceden oynamadın galiba yanlış bilgi verme
Yanlış bilgilendirme ve kaba dil den uyarı gelir birazdan @Vesemir @Mehmet YılmazGTA 5 optimizasyon özürlüsü bı oyun ve sen darboğaz hakkında onlarca yanlış Bilgi verdin uyarı gelince kim haklı görürsün
@Mehmet Yılmaz
@Vesemir
Kaba konuşmadım dostum sen öyle algıladıysan o senin problemini ayrıca sen yanlış bilgi veriyorsunYanlış bilgilendirme ve kaba dil den uyarı gelir birazdan @Vesemir @Mehmet Yılmaz
Şu rehberi yapGTA 5'te 2K'ya alsam bile ekran kartımın %20'sini kullanıyor. Böyle olunca da FPS'im düşüyor ve bayağı drop yiyorum.
İşlemci: FX 6300.
Ekran kartı: PowerColor RX 550 2 GB.
Anakart: M5A78L-M lx3.
RAM: 1x8 1600 MHz.
Ayarları yükseğe alıncada sorun aynı.
Valorantta r5 3600 %40, GTX 1050ti %50 kullanılıyor darboğaz mi oluyor?Kaba konuşmadım dostum sen öyle algıladıysan o senin problemini ayrıca sen yanlış bilgi veriyorsun
Gpu %70 ten fazla kullanılıyorsa darboğaz olmaz ne demek ya![]()