Yüksek CPU kullanımı düşük GPU kullanımı

Arkadaşlar tam bilmeden yazmazsak daha iyi olacak. Darboğaz diyen mi dersin GTA V optimizasyonuna kötü diyen mi...

Aciklaman yanlış. FX 6300 kendini %65 kullanıyor RX 550 %20 darboğaz mi oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış bilgiden report yedin hayırlı olsun
Sende yanlış bilgi veriyorsun darboğaz sadece işlemcinin ortalama kullanımına bakarak hesaplanmaz alt çekirdeklere bakıcaksın , alt çekirdeklerden birisi %100 kullanıma ulaştığı anda darboğaz başlar

Arkadaşlar tam bilmeden yazmazsak daha iyi olacak. Darboğaz diyen mi dersin GTA V optimizasyonuna kötü diyen mi...
Dostum lütfen bilip bilmeden konuşmadan önce biraz araştır

Sende yanlış bilgi veriyorsun darboğaz sadece işlemcinin ortalama kullanımına bakarak hesaplanmaz alt çekirdeklere bakıcaksın , alt çekirdeklerden birisi %100 kullanıma ulaştığı anda darboğaz başlar
Ben darboğaz hakkında bilgi vermedim. Ayrıyaten yazdığım şeyin neresi yanlış. Kendin yanlış bilgi veriyorsun. GTA 5 optimizasyon neresi kötü?

Kavga etmeyip benim sorunuma mı yardım etseniz 🤗

Oyundan oyuna değişir. Anlamıyorsun galiba. Ayrıyaten önce kendi hatani düzelt GTA 5 optimizasyon sıkıntılı demişsin daha önceden oynamadın galiba yanlış bilgi verme
Neeee

%10 Luk bir kayıp bile çok önemliyken bunu yazman , lütfen bilmediğin konu hakkında yorum yapma

Oyundan oyuna değişir. Anlamıyorsun galiba. Ayrıyaten önce kendi hatani düzelt GTA 5 optimizasyon sıkıntılı demişsin daha önceden oynamadın galiba yanlış bilgi verme
GTA 5 optimizasyon özürlüsü bı oyun ve sen darboğaz hakkında onlarca yanlış Bilgi verdin uyarı gelince kim haklı görürsün

@Mehmet Yılmaz
@Vesemir

GTA 5'te 2K'ya alsam bile ekran kartımın %20'sini kullanıyor. Böyle olunca da FPS'im düşüyor ve bayağı drop yiyorum.

İşlemci: FX 6300.
Ekran kartı: PowerColor RX 550 2 GB.
Anakart: M5A78L-M lx3.
RAM: 1x8 1600 MHz.
Ayarları yükseğe alıncada sorun aynı.
Şu rehberi yap

Daha sonra tekrar (whql) onayı almış surucu yükle

Kaba konuşmadım dostum sen öyle algıladıysan o senin problemini ayrıca sen yanlış bilgi veriyorsun

Gpu %70 ten fazla kullanılıyorsa darboğaz olmaz ne demek ya 🤣🤣
Valorantta r5 3600 %40, GTX 1050ti %50 kullanılıyor darboğaz mi oluyor?

Geri