toplam 6 gb 3 tane ekran kartı var beylerAlıntıyı görüntüle
anlıyorum.
Benim ekran kartım 16GB meselaAlıntıyı görüntüle
anlıyorum.
benim gt 420 canavar 12gb gddr5 bellekli sana 500 olur krdşmBenim ekran kartım 16GB mesela
Şeytan ayrıntıda gizli, demek yerine ilandaki uyuşmazlığı ve saçmalığı söylemelisin bence. Buna göre daha dikkatli yaklaşsınlar.Alıntıyı görüntüle
Genç kardeşlerimiz olduğundan bu konuyu açmak istedim son zamanlar da bu tür satıcılar çoğalmaya başladı bu tür firmalara itibar etmeyiniz
İlanın kendisi saçma zaten, orada Gaming PC yazması bile sorun, ama yine de haklısın.Şeytan ayrıntıda gizli, demek yerine ilandaki uyuşmazlığı ve saçmalığı söylemelisin bence. Buna göre daha dikkatli yaklaşsınlar.
PC bileşenleri hakkında bilgisi olmayan kişiler bu ilana bakıp, buradaki sorunu anlamayabilirler o açıdan dedim.İlanın kendisi saçma zaten, orada Gaming PC yazması bile sorun, ama yine de haklısın.
Yani o da bir bakış açısı ben bu şekil daha iyi anlarlar diye düşündümŞeytan ayrıntıda gizli, demek yerine ilandaki uyuşmazlığı ve saçmalığı söylemelisin bence. Buna göre daha dikkatli yaklaşsınlar.
bu kart 2 gb üstü çıkmaz sistemi satan kişinin kafasına yazık cidden %5 performans artışı bile olmaz. milleti böyle kakalıyorlar işteAlıntıyı görüntüle
anlıyorum.
Yok yok, fotoğraf eklemeniz iyi olmuş. Sadece ilandaki sorunu anlatırsanız, gelecekte karşılarına çıkan ilanlarda neye dikkat etmeleri gerektiğini bilirler.Yani o da bir bakış açısı ben bu şekil daha iyi anlarlar diye düşündüm