Neler Yeni

Yüksek Grafikli Oyunlarda Güç Kaynağının Sesi Çoğalıyor

Kamill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kamil Derman
Boştayken ve ya düşük sistem isteyen oyunlarda güç kaynağından pek ses gelmiyor.3A tarzı yüksek grafikli oyunlarda güç kaynağının sesi çoğalıyor. Bu olay normal mi ?

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Ekran kartı ve işlemci gücünü arttırıyor. Arttırırken de daha fazla güce ihtiyaç duyuyor. Normal yani fan sesi artıyor ise.

MRlotias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
metehan ipek
Boştayken ve ya düşük sistem isteyen oyunlarda güç kaynağından pek ses gelmiyor.3A tarzı yüksek grafikli oyunlarda güç kaynağının sesi çoğalıyor. Bu olay normal mi ?
Yani hocam sisteme daha çok güç veriyor ekran kartına falan da hiç farketmemiştim öyle bir şey. 😅

Kamill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kamil Derman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim cevabın için. Bana da normal geldi de bilgisayar yeni kafama takıldı o yüzden sormak istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet
Eğer yeteri kadar güç veremiyor ve yoruluyorsa PSU fan sesi artar. Ben bundan önce VX PLUS 500W kullanıyordum. Yetiyordu ama PSU fanı deliriyordu. Şu an Evga Supernova GT 550 80+ Gold var sistem yükteyken bile fan sesi duymuyorum.

Kamill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kamil Derman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer yeteri kadar güç veremiyor ve yoruluyorsa PSU fan sesi artar. Ben bundan önce VX PLUS 500W kullanıyordum. Yetiyordu ama PSU fanı deliriyordu. Şu an Evga Supernova GT 550 80+ Gold var sistem yükteyken bile fan sesi duymuyorum.
İmzamda sistemim yazıyor. Herhangi bir yetmemezlik yapacak sistem değil gibi.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
700w mis gibi yeter. Belki fanda bir sıkıntı vardır, bükülmüştür vs. kontrol etmek lazım. Markayı bilmiyorum, malzeme ile de alakalı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
Bilirim o lanet sesi Bazı markalarda bu sorun yıllardır var. O yüzden tek tavsiye ettiğim PSU Corsair dir Oyun ne kadar ağır olursa olsun gram ses de değişim olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,564
Üyeler
166,567
Son üye
Roy Otsutsuki
Top Bottom