JustThought
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Emir Serkan İşci
Arkadaşlar merhaba. Elimde 4070 li acer predator laptop var ve bu laptop hdmi 2.1 desteğine sahip. Fakat laptop 2k ekrana sahip ve 4070li laptop için 2k ekran biraz fazla. Bazı oyunlarda yetersiz kalıyor. Bundan dolayı ekran görüntüsü bozulmasını'da yaşamamak için 1080p monitör almayı düşünüyorum. Çünkü direk 2k laptopta 1080p oynamaya kalksam görüntü kötü gözüküyor diye biliyorum. Lafın kısası bana 1080p 165hz civarı monitör lazım ama en önemlisi bu monitörün hdmi giriş versionu en az 2.0 civarı olsun istiyorum çünkü herz 120 üstüne çıkmıyor.Elimde zaten 144hz 27 inç 1080p monitör var ama hdmi 1.4 giriş olduğu için 120 hz üstüne çıkamıyorum. Kablom hdmi 2.0 bu arada. 27 inç 1080p için biraz büyük görüntüyü bence bozuyor o yüzden 24 inç civarı yüksek hdmi versiyonlu monitör önerilerinizi bekliyorum. Nvdia kullanıyorum gsync olursada çok iyi olur. Son olarak eğer
ileride ps5 alırsam tv yerine bu monitörde kullanmayı düşünüyorum. Bunuda göz önüne alırsanız sevinirim.
ileride ps5 alırsam tv yerine bu monitörde kullanmayı düşünüyorum. Bunuda göz önüne alırsanız sevinirim.