YÜKSEK PERFORMANS MODU YOK

Reaksiyon skoru
108
Herkese merhaba geçen hafta trendyoldan DELL G15 5511 laptop aldım ve cihazda yüksek performans modu yok, eklenmiyor.
Oyunlarda tam gücünü aldığımı düşünmüyorum.
Bütün güncellemeleri yaptım.

cmd ye

powercfg /DUPLICATESCHEME e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61

yapıştır bu kodu nihai performans aç

cmd ye

powercfg /DUPLICATESCHEME e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61

yapıştır bu kodu nihai performans aç
yönetici olarak çalıştırdım ve işe yaramadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnternetteki kodlar işe yaramadı bu laptopu alan bazı kişilerde bu şikayeti gördüm. Çözümü nedir? Güç planı bile oluşturamıyorum sadece dengeli geliyor.

1680973468835.png

Dell güç planı oluşturmamıza izin vermiyor ama alienware command center indirip fn+f9 yapınca yüksek performans modu açılıyor.
Alienware command center kullanıyorum zaten . Ben internetten yeni bir güç planı indirdim , regedite dosya olarak ekliyor . Alienware üzerinden oyunlar için high performance seçeneğini seçtim . Artık sorun yaşamıyorum . Hem yüksek performans modu açılınca fanlar deli gibi ses çıkartıyor . Laptop değişmekten başka çaresi yok mu bu olayın , hiç uğraşmak istemiyorum artık :(

Alienware command center kullanıyorum zaten . Ben internetten yeni bir güç planı indirdim , regedite dosya olarak ekliyor . Alienware üzerinden oyunlar için high performance seçeneğini seçtim . Artık sorun yaşamıyorum . Hem yüksek performans modu açılınca fanlar deli gibi ses çıkartıyor . Laptop değişmekten başka çaresi yok mu bu olayın , hiç uğraşmak istemiyorum artık :(
maalesef ben çözüm bulamadım

Yeni sistem aldım yüksek modda kullanmak zarar verir mi?

Geri