Neler Yeni

Yuksek ses kulaklıgı bozarmı?

Krgcberat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Karaagac
Yeni kulaklık aldım yuksek sesle müzik dinlemeyi seviyorum sesini fullesem kulaklıkta ilerki zamanlarda bi problem olurmu acaba Markası JBL T560BT

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Bende konuyu en başta "Kulağımı bozar mı?" diye okudum da meğersem kulaklıktan bahsediyormuşsun. :D

Kulaklıklar zaten o sese dayanıklı üretiliyor, bir şey olmaz. Olan senin kulağına olur.

Krgcberat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Karaagac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki sizce bu model nasıl 382tl ye aldım kulaklarım kucuk oldugu için tam oturuyor ufak bi baş ağrısı oluyor fakat ilerde geçicegini dusunuyorum sizce geçermi?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Sağır olmak vol 1. Yüksek sesle kulaklık kullanmak.
Baş ağrısı yüksek sesin kulağına fazla zarar vereceğinin sinyalidir. İleride geçmez, geçiyorsa bil ki bir ölçüde sağırlaşmaya başlamışındır.

Krgcberat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Karaagac
Sağır olmak vol 1. Yüksek sesle kulaklık kullanmak.
Baş ağrısı sesin kulağına fazla zarar vereceğinin sinyalidir. İleride geçmez, geçiyorsa bil ki bir ölçüde sağırlaşmaya başlamışındır.su aralar
daha yeni aldım o yuzden kulaklık biraz yanlardan baskı uyguluyor bence o yuzden baş ağrısı oluyor şuan yuksek sesle müzik dinlemiyorum

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
daha yeni aldım o yuzden kulaklık biraz yanlardan baskı uyguluyor bence o yuzden baş ağrısı oluyor şuan yuksek sesle müzik dinlemiyorum
Baskıdan ötürü baş ağrısı olacağını hiç sanmıyorum, belki alışık olmadığın içindir. Kesinlikle uzun süre yüksek sesle kullanma. En fazla yarım saat ses seviyesini dene ve kulağından çıkardığında kulakların zonkluyorsa o ses ciddi anlamda yüksek gelmiştir. Daha düşük seviyede kullanmalısın. Kulaklar ciddi anlamda önemlidir, sağlığını bozmayacak seviyede güle güle kullanmanı dilerim.

Krgcberat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Karaagac
Baskıdan ötürü baş ağrısı olacağını hiç sanmıyorum, belki alışık olmadığın içindir. Kesinlikle uzun süre yüksek sesle kullanma. En fazla yarım saat ve kulağından çıkardığında kulakların zonkluyorsa o ses ciddi anlamda yüksek gelmiştir. Daha düşük seviyede kullanmalısın. Kulaklar ciddi anlamda önemlidir, sağlığını bozmayacak seviyede güle güle kullanmanı dilerim.
Teşekkurler soylediklerinizi dikkate alıcağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,530
Üyeler
164,516
Son üye
Talhaxx
Top Bottom