Kulaklığı değil de kulağı bozar başkan
daha yeni aldım o yuzden kulaklık biraz yanlardan baskı uyguluyor bence o yuzden baş ağrısı oluyor şuan yuksek sesle müzik dinlemiyorumSağır olmak vol 1. Yüksek sesle kulaklık kullanmak.
Baş ağrısı sesin kulağına fazla zarar vereceğinin sinyalidir. İleride geçmez, geçiyorsa bil ki bir ölçüde sağırlaşmaya başlamışındır.su aralar
Baskıdan ötürü baş ağrısı olacağını hiç sanmıyorum, belki alışık olmadığın içindir. Kesinlikle uzun süre yüksek sesle kullanma. En fazla yarım saat ses seviyesini dene ve kulağından çıkardığında kulakların zonkluyorsa o ses ciddi anlamda yüksek gelmiştir. Daha düşük seviyede kullanmalısın. Kulaklar ciddi anlamda önemlidir, sağlığını bozmayacak seviyede güle güle kullanmanı dilerim.daha yeni aldım o yuzden kulaklık biraz yanlardan baskı uyguluyor bence o yuzden baş ağrısı oluyor şuan yuksek sesle müzik dinlemiyorum
Teşekkurler soylediklerinizi dikkate alıcağımBaskıdan ötürü baş ağrısı olacağını hiç sanmıyorum, belki alışık olmadığın içindir. Kesinlikle uzun süre yüksek sesle kullanma. En fazla yarım saat ve kulağından çıkardığında kulakların zonkluyorsa o ses ciddi anlamda yüksek gelmiştir. Daha düşük seviyede kullanmalısın. Kulaklar ciddi anlamda önemlidir, sağlığını bozmayacak seviyede güle güle kullanmanı dilerim.