Neler Yeni

yüksek seviye klavye önerisi en sessiz mekanik

bydurmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
doğukan durmaz
apex 5 mi g513 mü ya da bu fiyatlara şu klavye en iyisidir mi istediklerim vereceğim paraya değsin beni asla üzmesin bide mekanikler çok ses çıkarıyormuş olabildiğince en sessizi olsun(ilk defa mekanik kullanıcam)

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
apex 5 mi g513 mü ya da bu fiyatlara şu klavye en iyisidir mi istediklerim vereceğim paraya değsin beni asla üzmesin bide mekanikler çok ses çıkarıyormuş olabildiğince en sessizi olsun(ilk defa mekanik kullanıcam)
Eğer mavi siwtch alırsan gayet yüksek bir ses çıkar ama YouTube de ses testleri var kendin dinle kişiden kişiye değişir

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,176
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bütçe?

theali

80+ Bronze
Bütçe?

Gloxy

80+ Bronze
Mekanik şartı yok ise mekanik önermem, hissi iyidir fakat aldığıma zaman geçtikçe pişman olmuştum sonra sessiz klavye aldım bence profesyonel oyun oynamıyorsan mavi switch gereksiz çok abartı. (kırmızıda kullandım kafamı şişiriyor hiç kaldıramadım)

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
James Donkey 619S

bydurmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
doğukan durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1500 e kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

1500 e kadar

Mekanik şartı yok ise mekanik önermem, hissi iyidir fakat aldığıma zaman geçtikçe pişman olmuştum sonra sessiz klavye aldım bence profesyonel oyun oynamıyorsan mavi switch gereksiz çok abartı. (kırmızıda kullandım kafamı şişiriyor hiç kaldıramadım)
yani bütün oyuncular kullanıyor diyor heveslendim profesyonel oyun oynamıyorum yani ne alabilirim normal klavye gibi ses çıkaran mekanik klavye yok mudur

Eğer mavi siwtch alırsan gayet yüksek bir ses çıkar ama YouTube de ses testleri var kendin dinle kişiden kişiye değişir
en sessiz mekanik önerin nedir 1500 e kadar

theali

80+ Bronze
XPG Summoner Cherry Red Switch
SteelSeries Apex 5
XPG'nin Blue Switchini kullanıyorum Blue sevenler için güzel klavye ama Red swtich'i sessiz alabilirsin

flare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ted
İlgilendiği Kategoriler
Araba
cherry mekanik tuşlar ses çıkarmıyordu türkiye'ye daha geldiği 1 yıl oldu ama yüksek fiyata bulabilirsin büyük ihtimalle.Çok kaliteli tuşlar yurt dışında çok ünlüler şu an bazı markalar da satın aldı cherry'yi artık daha yaygın.

bydurmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
doğukan durmaz
cherry mekanik tuşlar ses çıkarmıyordu türkiye'ye daha geldiği 1 yıl oldu ama yüksek fiyata bulabilirsin büyük ihtimalle.Çok kaliteli tuşlar yurt dışında çok ünlüler şu an bazı markalar da satın aldı cherry'yi artık daha yaygın.
en iyi cherry klavyeleri atar mısın aralarından seçim yapıyım

XPG Summoner Cherry Red Switch
SteelSeries Apex 5
XPG'nin Blue Switchini kullanıyorum Blue sevenler için güzel klavye ama Red swtich'i sessiz alabilirsin
apex 5 sessiz midir yani?

flare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ted
İlgilendiği Kategoriler
Araba

Birol Azak

80+ Bronze