apex 5 mi g513 mü ya da bu fiyatlara şu klavye en iyisidir mi istediklerim vereceğim paraya değsin beni asla üzmesin bide mekanikler çok ses çıkarıyormuş olabildiğince en sessizi olsun(ilk defa mekanik kullanıcam)
Eğer mavi siwtch alırsan gayet yüksek bir ses çıkar ama YouTube de ses testleri var kendin dinle kişiden kişiye değişirapex 5 mi g513 mü ya da bu fiyatlara şu klavye en iyisidir mi istediklerim vereceğim paraya değsin beni asla üzmesin bide mekanikler çok ses çıkarıyormuş olabildiğince en sessizi olsun(ilk defa mekanik kullanıcam)
Mekanik şartı yok ise mekanik önermem, hissi iyidir fakat aldığıma zaman geçtikçe pişman olmuştum sonra sessiz klavye aldım bence profesyonel oyun oynamıyorsan mavi switch gereksiz çok abartı. (kırmızıda kullandım kafamı şişiriyor hiç kaldıramadım)apex 5 mi g513 mü ya da bu fiyatlara şu klavye en iyisidir mi istediklerim vereceğim paraya değsin beni asla üzmesin bide mekanikler çok ses çıkarıyormuş olabildiğince en sessizi olsun(ilk defa mekanik kullanıcam)
James Donkey 619Sapex 5 mi g513 mü ya da bu fiyatlara şu klavye en iyisidir mi istediklerim vereceğim paraya değsin beni asla üzmesin bide mekanikler çok ses çıkarıyormuş olabildiğince en sessizi olsun(ilk defa mekanik kullanıcam)
1500 e kadarBütçe?
1500 e kadarBütçe?
yani bütün oyuncular kullanıyor diyor heveslendim profesyonel oyun oynamıyorum yani ne alabilirim normal klavye gibi ses çıkaran mekanik klavye yok mudurMekanik şartı yok ise mekanik önermem, hissi iyidir fakat aldığıma zaman geçtikçe pişman olmuştum sonra sessiz klavye aldım bence profesyonel oyun oynamıyorsan mavi switch gereksiz çok abartı. (kırmızıda kullandım kafamı şişiriyor hiç kaldıramadım)
en sessiz mekanik önerin nedir 1500 e kadarEğer mavi siwtch alırsan gayet yüksek bir ses çıkar ama YouTube de ses testleri var kendin dinle kişiden kişiye değişir
en iyi cherry klavyeleri atar mısın aralarından seçim yapıyımcherry mekanik tuşlar ses çıkarmıyordu türkiye'ye daha geldiği 1 yıl oldu ama yüksek fiyata bulabilirsin büyük ihtimalle.Çok kaliteli tuşlar yurt dışında çok ünlüler şu an bazı markalar da satın aldı cherry'yi artık daha yaygın.
apex 5 sessiz midir yani?XPG Summoner Cherry Red Switch
SteelSeries Apex 5
XPG'nin Blue Switchini kullanıyorum Blue sevenler için güzel klavye ama Red swtich'i sessiz alabilirsin
https://tr.banggood.com/70PCS-Pack-...=TR¤cy=TRY&cur_warehouse=CN&createTmp=1 gerçek mi bilmiyorum ama kendi klavyeni yaparsan daha çok verim alırsın eğlenceli de oluyor.
apex 5 mekanik değil hibrit olarak geçiyor ama membran gibi bir şey
xpg nin ortalama fiyatı 1000 tl apex 5 ile arasında 400 tl oynuyor apexi ben turkcell den alıcam yani 1400 tl apex 5 e değer mi yoksa xpg mi almam daha mantıklıapex 5 mekanik değil hibrit olarak geçiyor ama membran gibi bir şey