Neler Yeni

Yüksek Sıcaklık ve Macun Yenileme Gereksinimi

PokeTopu

80+
Stok soğutucuyu çıkarttım ve bu kadar macun kalmış witcher 3 oynarken 75-80 arası sıcaklık değeri alıyorum macun yenilemem mi gerekiyor artık azcık bir şey kalmış gibi bilmediğimden soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalan macun işlemcide bu şekilde eklemeyi unutmuşum ;

Stok soğutucudaki macun

Ekler

• IMG_0268.jpeg
    IMG_0268.jpeg
    1.5 MB · Hit: 30
  • image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Hit: 22

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Anıl Aykın
Stok soğutucuyu çıkarttım ve bu kadar macun kalmış witcher 3 oynarken 75-80 arası sıcaklık değeri alıyorum macun yenilemem mi gerekiyor artık azcık bir şey kalmış gibi bilmediğimden soruyorum

Kalan macun işlemcide bu şekilde eklemeyi unutmuşum ;

Stok soğutucudaki macun
Parmağınızı ufaktan sürün macuna, kuruysa temizleyip işlemciye termal macun sıkın.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Anıl Aykın

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Daha once yapmadiysan İşlemciyi çıkarmadan temizle çünkü pimleri yamulta bilirsin

PokeTopu

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha once yapmadiysan İşlemciyi çıkarmadan temizle çünkü pimleri yamulta bilirsin
Öyle yaptım ama kasama bir bebek gibi davrandığım için çıkartsam bile yamulacağını sanmıyorum ramleride çıkartmıştım daha demin nazik sokacam diye 10dk uğraştım :D

cornlov

80+ Bronze
O macunu kim sürmüş öyle, işlemcinin üstünü kaplamamış bile.

PokeTopu

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O macunu kim sürmüş öyle, işlemcinin üstünü kaplamamış bile.
İlk satın aldığım zaman sürülmüş macun pcde çok fazla oyun oynamadım için ağır yükte çalışmıyordu pc okul falanda girince 6 ay köşede yattığını bilirim o yüzden macun değişimiyle hiç uğraşmamıştım fakat arada artık 1-2 saat witcher oynarken sıcaklık çok yüksek geldiğinden çıkartıp bakayım dedim yakında da zaten kule tipi soğutucu alacağım

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
Keesinlikle macun yenilemesi lazim. Islemciye kucuk bir noktasi degiyor sadece. F/P macun isterseniz ARCTIC MX-4, Daha kaliteli ama pahali isterseniz THERMAL GRIZZLY HYDRONAUT.

Top Bottom