Neler Yeni

Yukseltiyimi yeni pc mi alıyım

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Knk işlemci gömülü ztn gogule foxconn ahd1s-k yazın çok benim anakart çıkıyor ram 2 gb 800 mhz
Evet baktım şimdi biraz hocam. Bu sistemin işlemcisi ve ekran kartı gömülü olarak geliyor zaten. Yükseltme için mecbur ram değişecek. O anakart en fazla 8gb bellek alır. Maks MHz 1066

DDR3, 1066 MHz ram bakın ikinci el 2x4 şeklinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk işlemci gömülü ztn gogule foxconn ahd1s-k yazın çok benim anakart çıkıyor ram 2 gb 800 mhz

AMD e 350 2 çekirdek 2gb ram 800 mhz
Foxconn AHD1S-K Anakart Anakart, PC3-8500/10600 DDR3 240pin SDRAM DIMM bellek tipini alır

proki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ferhat öztürk
Evet baktım şimdi biraz hocam. Bu sistemin işlemcisi ve ekran kartı gömülü olarak geliyor zaten. Yükseltme için mecbur ram değişecek. O anakart en fazla 8gb bellek alır. Maks MHz 1066

DDR3, 1066 MHz ram bakın ikinci el 2x4 şeklinde
Ama ekran kartı girişi var

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Yani yükseltisem valo açar mı
Hocam size ne söylesem yalan olur emin değilim. İsterseniz önce ekran kartı alıp deneyin. Olmazsa ram alıp deneyin.. en azından ekran kartı daha çabuk satılan bir şey

proki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ferhat öztürk
Hocam size ne söylesem yalan olur emin değilim. İsterseniz önce ekran kartı alıp deneyin. Olmazsa ram alıp deneyin.. en azından ekran kartı daha çabuk satılan bir şey
Benim pc her türlü bok yoluna gidiyor

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Benim pc her türlü bok yoluna gidiyor
Hocam sat yeni sistem topla desem satılacak fiyatıyla sistem toplanmaz. Sana tavsiyem 1 hafta part time biryerlerde çalış 2-3 bin TL ye ikinci el bir sistem bul al

proki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ferhat öztürk
Hocam bana bi öneri verin onu yapayım

Hocam sat yeni sistem topla desem satılacak fiyatıyla sistem toplanmaz. Sana tavsiyem 1 hafta part time biryerlerde çalış 2-3 bin TL ye ikinci el bir sistem bul al
Yaşım küçük çalışa bilsem çalışıp alacam

Top Bottom