Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Neyse ki kendi tavuklarımız var
Haykırdım yaAmazonda yumurta yok mu? Seri yumurta paylaşın, yatırımlık.
Amazondan yumurta alınır ch1 depo arkasıAmazonda yumurta yok mu? Seri yumurta paylaşın, yatırımlık.
Kim kaldıhoydaaaaaaaaa fiyat performans kategorisinden bir ürün daha eelendi
marktten yumurta alanlar artk demezler heralde organik gezen yumurta 2tl olurmu hiç :ASDANeyse ki kendi tavuklarımız var
Ben bok mu yicem sporcu adamım napacamAsgari ücrete gelen zam sonrası gıda fiyatlarına da peş peşe zam haberleri gelmeye başladı.
Geçtiğimiz haftalarda 30 lira civarında olan yumurtanın kolisi yem, nakliye ve enerji maliyetleri gerekçe gösterilecek 50 lira seviyelerine yükseltildi.
Yumurta üretiminde artan yem, nakliye ve enerji maliyetleri fiyatlara rekor artış olarak yansıdı. Birkaç hafta önce 30 lira civarında satılan yumurtanın kolisi 50 liraları gördü. Ucuzluk marketlerde orta boy yumurtanın fiyatı 46,5 lirayla 47,5 lira arasında değişiyor.
ÜRETİCİLER İSYANDA: ZARAR EDİYORUZ !
KAYNAK
Siz birde okullar açılınca görün...Asgari ücrete gelen zam sonrası gıda fiyatlarına da peş peşe zam haberleri gelmeye başladı.
Geçtiğimiz haftalarda 30 lira civarında olan yumurtanın kolisi yem, nakliye ve enerji maliyetleri gerekçe gösterilecek 50 lira seviyelerine yükseltildi.
Yumurta üretiminde artan yem, nakliye ve enerji maliyetleri fiyatlara rekor artış olarak yansıdı. Birkaç hafta önce 30 lira civarında satılan yumurtanın kolisi 50 liraları gördü. Ucuzluk marketlerde orta boy yumurtanın fiyatı 46,5 lirayla 47,5 lira arasında değişiyor.
ÜRETİCİLER İSYANDA: ZARAR EDİYORUZ !
KAYNAK
tavuk al bak kanka sırf yumurta yüzünden kümes kurdum köyde :ASDA yakında et tavuğu bakacam zamlar yznden.Ben bok mu yicem sporcu adamım napacam
Evde kedim var ağzına s*car o tavuğuntavuk al bak kanka sırf yumurta yüzünden kümes kurdum köyde :ASDA yakında et tavuğu bakacam zamlar yznden.
bu arada tavuk kedileri kovalıyor yada arkadaş oluyorlar helede horoz var ve sıkıntılıysa köpek bile yanastırmıyor kapıya rahat ol yani kedilen arkadaş olurlar yada tavuk kediyi vurur kaçırır.Evde kedim var ağzına s*car o tavuğun
Hiçbir sey yapamaz tavuk kedini yer saka yapmıyorum ben bizim koydeki tavukları egittim kedilere saldiriyorlar llince yiyorlar saka yapmıyorum tavuk herşeyi yer herseyi gecen gun olmus fare yerken gördüm kusacaktim oraya bidaha yumurta yemedimEvde kedim var ağzına s*car o tavuğun