P Poftuq 80+ Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 6 Reaksiyon skoru 0 15 Kasım 2025 #1 Bütçe 4000 YUNZII YZ87 Mekanik Klavye Wraith Esportsun sitesinde gördüm alınır mı arkadaşlar? Şarjı uzun giden büyük olmayan ve özellikle kablosuz olan klavye arayışındayım bütçe olarak 4000 TL kadar bütçem var. Tkl veya %60 tarz mini klavyelerde olur full büyük olmasın yeter. Şu an bu klavye kafama çok yattı siz ne düşünüyorsunuz kullanan var mı veya alternatifi olan var mı duymak isterim. Ve mümkünse klavyenin desteklediği uygulaması varsa iyi olur yoksada sorun değil önerileri bekliyorum. İyi forumlar.
YUNZII YZ87 Mekanik Klavye Wraith Esportsun sitesinde gördüm alınır mı arkadaşlar? Şarjı uzun giden büyük olmayan ve özellikle kablosuz olan klavye arayışındayım bütçe olarak 4000 TL kadar bütçem var. Tkl veya %60 tarz mini klavyelerde olur full büyük olmasın yeter. Şu an bu klavye kafama çok yattı siz ne düşünüyorsunuz kullanan var mı veya alternatifi olan var mı duymak isterim. Ve mümkünse klavyenin desteklediği uygulaması varsa iyi olur yoksada sorun değil önerileri bekliyorum. İyi forumlar.
P Poftuq 80+ Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 6 Reaksiyon skoru 0 15 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 Bide Aula F75 var herkes onu övüyor ona ne diyorsunuz