pasaport lazım ve son 1 yıl içinde yurtdışından gelmiş olman lazım ben iki şartı da sağlıyorum ama kendi e devlet hesabından yapmak zorunda değilsin son 1 yıl içinde türkiyeye girmiş herhangi birinin e devletinden olurhocam lınkten uzatmak ıcın pasaport vs ıstıyor mu sıfremı yanlıs gırdıgım ıcın 6 saat ban yedımde e devletten bakamıyorum
kendi e devlet hesabından yapmak zorunda değilsin son 1 yıl içinde türkiyeye girmiş herhangi birinin e devletinden olurbenım pasaportum vs de yok baska uzatma yolu bılıyor musunuz?
anladım hocam tesekkurler e sımı kullandıktan sonra 4 5 ay uzatan telefoncular vs varmıs bu konu hakkında bır bılgınız var mıkendi e devlet hesabından yapmak zorunda değilsin son 1 yıl içinde türkiyeye girmiş herhangi birinin e devletinden olur
telefoncular uzatıyor diyorlar ama ben hiç denemedim ya telefonculara uzattırtmaya. Büyük ihtimal yapıyorlardır zatenanladım hocam tesekkurler e sımı kullandıktan sonra 4 5 ay uzatan telefoncular vs varmıs bu konu hakkında bır bılgınız var mı
mantıklı hocam tesekkurlerBence şuan fiziksel simini telefonculara uzattırt sonra e sim i kullan, bu geçici kayıt mevzusunu kaldırırlar belki ama e sim kalkmaz bu yüzden e sim her zaman son çare olarak kenarda dursun