Neler Yeni

Yurt dışı alışveriş limitine kimse dur demedi

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
eyyüb
artık aradığımız ürünü ne alabiliyoruz ne bulabiliyoruz varsada faiş fiyat yada göndermiyolar.
koyun gibi ülkeyiz kimse çıkıp protesto daği yapmıyor.
bu yasakları getiren dışardan istediğini getirebiliyorken bizim insanlarımızı hem soyuyorlar hemde kısıtlıyorlar.
pes diyorum artık kara cumada yalan olucak gibi bu sene doğru düzgün bir şey fiyat inmez elde kalmış satılmayan milatı geçmiş ürünleri satar satıcılar.
ne olsa muhtaç kaldık küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.
bir instagram kapandı ona ayaklandılar ama kimseden buna ses yok.
lafta yerli satıcıyı koruyolar denetleme yok 10 kat fiyatına ürün al diyor bildiğin.

Shourd

80+ Gold
Zaten son zamanlarda hata uzun zamandı gaming gecesi gibi kara cuma fln bu tür şeylerde hep yalandan oluyor indirim ya geçen hafta 100 olan şeyi bu hafta 110 dan 105 e düşürdük diyip satmaya çalışıyorlar mesela

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
hakkımı helal etmiyorum...

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Berke Gürek
Instagram
www.instagram.com/harunberkegurek
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkegbi/
Twitter
berkegbi
Discord
berkegbi
Kanka bizde bir şeyin başlaması için birilerinin kendini kurban edip öncülük etmesi gerekiyor. O da sesini duyurabilirse destek buluyor, duyuramazsa hemen biniyorlar tepesine. Her şeye içten Mee(!)'leyip ama asla ses çıkarmayan bir sürü oldu ülke.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
eyyüb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten son zamanlarda hata uzun zamandı gaming gecesi gibi kara cuma fln bu tür şeylerde hep yalandan oluyor indirim ya geçen hafta 100 olan şeyi bu hafta 110 dan 105 e düşürdük diyip satmaya çalışıyorlar mesela
1 sene sonra ne bulursan onu alıcan veya 2ci el alıcan büyük ihtimal böyle bir devir olucak birde anakart ekran kartı kısıtlı olsa babayı yerdik neler yapmaz satıcılar fena.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hakkımı helal etmiyorum...
bende etmiyorum allahın belalarına.

Kanka bizde bir şeyin başlaması için birilerinin kendini kurban edip öncülük etmesi gerekiyor. O da sesini duyurabilirse destek buluyor, duyuramazsa hemen biniyorlar tepesine. Her şeye içten Mee(!)'leyip ama asla ses çıkarmayan bir sürü oldu ülke.
ben çıksam kimse gelmez beni götütürler sonra :D

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,495
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Sıkıntı şu ki ne kadar söylesek de ciddiye alınmıyoruz. Adamların %30 meeleri var . Gerisini s..tir çekmişler. Meeeler de ytdisindan urun almıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Harun Berke Gürek
Instagram
www.instagram.com/harunberkegurek
Steam
https://steamcommunity.com/id/berkegbi/
Twitter
berkegbi
Discord
berkegbi
1 sene sonra ne bulursan onu alıcan veya 2ci el alıcan büyük ihtimal böyle bir devir olucak birde anakart ekran kartı kısıtlı olsa babayı yerdik neler yapmaz satıcılar fena.

bende etmiyorum allahın belalarına.

ben çıksam kimse gelmez beni götütürler sonra :D
İşte bu yüzden kimse ses etmeyip Mee'lemeye devam ediyo brom :D

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
eyyüb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı şu ki ne kadar söylesek de ciddiye alınmıyoruz. Adamların %30 meeleri var . Gerisini s..tir çekmişler. Meeeler de ytdisindan urun almıyorlar.
zaten meler ot yiyerek yaşıyor yurt dışı alışverişi onların neyine makarna canavarı hepsi allah afetsin söyletiyorlar zorla.

bada4434

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Bayram Fırat
artık aradığımız ürünü ne alabiliyoruz ne bulabiliyoruz varsada faiş fiyat yada göndermiyolar.
koyun gibi ülkeyiz kimse çıkıp protesto daği yapmıyor.
bu yasakları getiren dışardan istediğini getirebiliyorken bizim insanlarımızı hem soyuyorlar hemde kısıtlıyorlar.
pes diyorum artık kara cumada yalan olucak gibi bu sene doğru düzgün bir şey fiyat inmez elde kalmış satılmayan milatı geçmiş ürünleri satar satıcılar.
ne olsa muhtaç kaldık küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.
bir instagram kapandı ona ayaklandılar ama kimseden buna ses yok.
lafta yerli satıcıyı koruyolar denetleme yok 10 kat fiyatına ürün al diyor bildiğin.
hacı sen burjuva mısın sen yap destek olak protestoya

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
eyyüb
Top Bottom