Bi ara geçmiyor deniyordu garanti. Hatta msı aramıştım yanlış hatırlamıyorsam sadece laptoplar geçerli diğer ürünlerin garantisi geçmez demişlerdigaranti ülke ile alakalı olmaz tabikide
Yurt dışı bir tanıdığıma ekran kartı getirsem sıfır Türkiye’de garantisi geçer mi?
Mediamarkta sordum Almanya’dan aldığın zaman buradaki mediamartkta geçerli dedilerse ama ne kadar güvenilir bilmiyorumHayır geçmez, hangi ülkede alıyorsan garantisi orada geçerli. Çünkü garantiyi distirübitör sağlıyor, oda ülkedeki firmadan firmaya değişiyor tabii.
Mediamarkta sordum Almanya’dan aldığın zaman buradaki mediamartkta geçerli dedilerse ama ne kadar güvenilir bilmiyorum
Aynen maalesef. Yurt dışı ekran kartı dağ uygun hatta arctic 360 mm sıvı soğutucu burada garantisi geçiyor dediler onu alacağım ama ekran kartı sanırım tr almak zorunluGenelde yurt dışı cihazlarda burda garanti kabul etmez derler. Ona göre alan bilinçlidir.
Güvenirlik şüpheli, farklı çalışan bile olunca olay değilebiliyor. Örneğin bi firmanın destek ekibinde 1 çalışandan ürün değişim alırken diğeri vermeyebiliyor dahada uzatıyor vs. O yüzden net olarak güvenmek zor bizde.