Neler Yeni

Yardım Yurt dışı ekran kartı alınca burada garanti geçer mi?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Yurt dışı bir tanıdığıma ekran kartı getirsem sıfır Türkiye’de garantisi geçer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Kaya
garanti ülke ile alakalı olmaz tabikide

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yurt dışı bir tanıdığıma ekran kartı getirsem sıfır Türkiye’de garantisi geçer mi?

Hayır geçmez, hangi ülkede alıyorsan garantisi orada geçerli. Çünkü garantiyi distirübitör sağlıyor, oda ülkedeki firmadan firmaya değişiyor tabii.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır geçmez, hangi ülkede alıyorsan garantisi orada geçerli. Çünkü garantiyi distirübitör sağlıyor, oda ülkedeki firmadan firmaya değişiyor tabii.
Mediamarkta sordum Almanya’dan aldığın zaman buradaki mediamartkta geçerli dedilerse ama ne kadar güvenilir bilmiyorum

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Mediamarkta sordum Almanya’dan aldığın zaman buradaki mediamartkta geçerli dedilerse ama ne kadar güvenilir bilmiyorum

Genelde yurt dışı cihazlarda burda garanti kabul etmez derler. Ona göre alan bilinçlidir.

Güvenirlik şüpheli, farklı çalışan bile olunca olay değilebiliyor. Örneğin bi firmanın destek ekibinde 1 çalışandan ürün değişim alırken diğeri vermeyebiliyor dahada uzatıyor vs. O yüzden net olarak güvenmek zor bizde.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde yurt dışı cihazlarda burda garanti kabul etmez derler. Ona göre alan bilinçlidir.

Güvenirlik şüpheli, farklı çalışan bile olunca olay değilebiliyor. Örneğin bi firmanın destek ekibinde 1 çalışandan ürün değişim alırken diğeri vermeyebiliyor dahada uzatıyor vs. O yüzden net olarak güvenmek zor bizde.
Aynen maalesef. Yurt dışı ekran kartı dağ uygun hatta arctic 360 mm sıvı soğutucu burada garantisi geçiyor dediler onu alacağım ama ekran kartı sanırım tr almak zorunlu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,085
Üyeler
161,195
Son üye
turab44
Top Bottom