Yurt dışı IMEI kayıtsız telefon nasıl kullanılır?

Reaksiyon skoru
14
Yurt dışı IPhone'ler hakkında bilgiye sahibim; çift fiziki SIM bir iPhone aldığınızda 1.SIM'i 4 ay 2. SIM'i 4 ay kullanıyorsunuz ve kalan 4 ay da ise 2. bir iPhone telefon alıp (iPhone 6 falan da olabilir) 4 ay boyunca iki telefonla gezmeye başlıyorsunuz. Hattınızı 2. telefonunuza takıp iCloud üzerinden aramaları şebekesi kapanmış telefonunuza yönlendiriyorsunuz. Tabii ki 2. telefonunuzdan internet paylaşımı yapmanız lazım ve bu yüzden şarj sorunları ortaya çıkabilir.

İlk sorum = IPhone'da aramaları iCloud sayesinde ana telefona yollayabiliyoruz fakat SMS'ler geliyor mu? Ve biz arama yapmak istersek hangi telefondan aramamız gerekiyor?

İkinci sorum = Samsung telefonda da aynı şekilde 4+4 ay kullandıktan sonra kalan 4 Ay'ı nasıl kullanabiliriz? Sonuçta iCloud Samsung'da yok. Aramaları vs. nasıl ana telefonumuza alacağız?

1. soru cevabı : SMS gelmiyor, 2. telefondan arama yapman lazım
2. soru cevabı : Alamazsın.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
yooog yav

Bulgaristandan iphone 16 almak istiyorum
4ay+4ay toplamda 8 ay kullanicam kalan 4 ay icin iphone 7 alsam? yada onun icin ayri bi cihaz varmis onu alsam nasil olur acaba?

Soru 1:
Ornegin iphone 7 aldim icloudlarini eslestirdim disari ciktigim zaman iphone 7 uzerinden mobil verimi iphone 16ya wifi gibi paylassam oluyor mu?

Soru 2:
kalan 4 ay icin icloudlarini eslestirdigim zaman iphone 16 uzerinden arama yapabilecek miyim?

İlginiz icin simdiden cok tesekkur ediyorum..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,484
Üyeler
183,126
Son üye
tyln
Geri