YURT DIŞI IPHONE 15 PRO 256GB ALMAK MANTIKLI MI

Reaksiyon skoru
2
Herkese selamlar ilk defa bir soru yayınlıyorum yanlışım varsa kusura bakmayın

İlk defa iphone kullanacağım ve fiyatlardan ötürü yurt dışı almak istiyorum fiziki çift simli 15 pro alacağım alırken neye dikkat etmem gerekiyor sıfır kapalı kutu fiyat 36.500

teşekkür ederim şimdiden. Nelere dikkat etmeliyim söylerseniz çok iyi olur

Sıfır cihaz alıyorsun. Güvenilir yerden almak dışında bir şeye dikkat etmene gerek yok.

Sıfır cihaz alıyorsun. Güvenilir yerden almak dışında bir şeye dikkat etmene gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet doğru diyorsunuz fakat iphone da yenilenme gibi durumlar oluyormuş o cihazlar da sıfır gibi kutulanıyormuş o kafamı karıştırdı biraz o yüzden bi akıl almak istedim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet doğru diyorsunuz fakat iphone da yenilenme gibi durumlar oluyormuş o cihazlar da sıfır gibi kutulanıyormuş o kafamı karıştırdı biraz o yüzden bi akıl almak istedim
Onu 15'lerde yaşamazsın. Yaşanma ihtimali varsa bile güvenilir yerden almanı öneriyoruz zaten.

Onu 15'lerde yaşamazsın. Yaşanma ihtimali varsa bile güvenilir yerden almanı öneriyoruz zaten.
Tamamdır çok teşekkür ediyorum bir şey daha sorayım yurt dışı değil de ıraktan kaçak olanlar da oluyor onlarla yurt dışı olanların farkı var mı

Geri