Kayserikanka hangi ildesin
Neyse kardeşim işin rast gelsin yordum seni hakkını helal et hayırlı aksamlarkanka hangi ildesin
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefoncuna mi 10t pro sor bu cihazdan daha iyi bütçeni de aşmaz ama telefonun olma ihtimali düşük
O çok pahalıbir de 10t pro da imei için hiçbir problemi yok
iyi akşamlarNeyse kardeşim işin rast gelsin yordum seni hakkını helal et hayırlı aksamlar
O çok pahalı
10t pro için kaç tl istiyor kiNeyse kardeşim işin rast gelsin yordum seni hakkını helal et hayırlı aksamlar
O çok pahalı
kanka hangi ildesin
telefoncuna mi 10t pro sor bu cihazdan daha iyi bütçeni de aşmaz ama telefonun olma ihtimali düşük
11kiyi akşamlar
10t pro için kaç TL istiyor ki
yok be kanka nasıl 11k 11t proyu o paraya satmıyorlarMesaj otomatik birleştirildi:
11k
hatta 12t pro o kadar pahalı değilmişyok be kanka nasıl 11k 11t proyu o paraya satmıyorlar
Kac tl banami fazla dedileryok be kanka nasıl 11k 11t proyu o paraya satmıyorlar
Neden bakıyorsun fiyatlarayok be kanka nasıl 11k 11t proyu o paraya satmıyorlar
h
hatta 12t pro o kadar pahalı değilmiş
2 yerden bakıyorum biri direkt ırak biri şırnaktaki telefoncuya gelen fiyatlar onun üstüne 500 falan koyup satıyorKac TL banami fazla dediler
Neden bakıyorsun fiyatlara
Bana 11t 6800 dediler 11t pro 11k başka yerdenmi alayım neresi var baska2 yerden bakıyorum biri direkt ırak biri şırnaktaki telefoncuya gelen fiyatlar onun üstüne 500 falan koyup satıyor
kayseride bilmiyorum da ben şeyi demiştim sana 10t pro diyeBana 11t 6800 dediler 11t pro 11k başka yerdenmi alayım neresi var baska
Neyikayseride bilmiyorum da ben şeyi demiştim sana 10t pro diye
şırnak fiyatı11t 330 dolar 11tpro 8gb 415 dolar
11t için fiyat okey gibi ama 11t proya baya iyi sallamış fiyatıBana 11t 6800 dediler 11t pro 11k başka yerdenmi alayım neresi var baska
hatta bir şey diyim mi uğraşma o zaman 11t ye indirebildiğin kadar indir al geç kolay gelsin11t 330 dolar 11tpro 8gb 415 dolar
şırnak fiyatı
1
11t için fiyat okey gibi ama 11t proya baya iyi sallamış fiyatı