Neler Yeni

Yurt dışı telefonlar kapancakmı

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
Yıl başından sonra kapanacak diyorlar cihaz 11t ülkeye kayitmi yaptirmam lazım kullanılmayan imeiler silinecekmis ben eski telefonumun imeisini atsam kullana bilirmiyim elim ayağım titriyor yardım edin

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Hayır, silinme olayı yok. Yılbaşından sonra IMEI çok pahalı olacak sadece.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, silinme olayı yok. Yılbaşından sonra IMEI çok pahalı olacak sadece.
Hocam şuan ağlıyorum elim ayağım titriyor yeni aldım telefonu kapanmaz demi bazıları kapanır bazıları kapanmaz diyo daha IMEI atmama süre var 8 ay gibi hocam şuan agliyom yardım edin ayağınızın altini yalıyim ben ne yapmam hocam ülkeye kayıt zorunlumu

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Hocam şuan ağlıyorum elim ayağım titriyor yeni aldım telefonu kapanmaz demi bazıları kapanır bazıları kapanmaz diyo daha IMEI atmama süre var 8 ay gibi hocam şuan agliyom yardım edin ayağınızın altini yalıyim ben ne yapmam hocam ülkeye kayıt zorunlumu
IMEI'i şimdiden attır. Benimki eski telefonumun.

PixDraw

80+ Bronze
Yıl başından sonra kapanacak diyorlar cihaz 11t ülkeye kayitmi yaptirmam lazım kullanılmayan imeiler silinecekmis ben eski telefonumun imeisini atsam kullana bilirmiyim elim ayağım titriyor yardım edin
onun dediğinle alakası yok imei atılmışsa cihazına oradaki olay şu diyelim son 5 yıldır sinyal alınmayan eski 6300 cihazın var onun imei başka telefonda ama o cihazdan sinyal alınmıyor onları iptal edecekler.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
onun dediğinle alakası yok imei atılmışsa cihazına oradaki olay şu diyelim son 5 yıldır sinyal alınmayan eski 6300 cihazın var onun imei başka telefonda ama o cihazdan sinyal alınmıyor onları iptal edecekler.
Eski telefonun imeisininatsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMEI'i şimdiden attır. Benimki eski telefonumun.
Hocam sakadegil bebe gibi agliyom yardım edin nebyapcam

PixDraw

80+ Bronze
ya kayıt ettir cihazı ya da kullan imei atmayla uğraşma sürekli imei atmak zorunda kalabilirsin. Ek olarak cihazın 2 simliydi sanırım ocakta 4 ay bir sim 4 ay diğer sim verir 8 ay kullanırsın kapanırsa da bakarsın artık imei falan

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

Hocam sakadegil bebe gibi agliyom yardım edin nebyapcam
Önce bir sakin ol dostum! Atlatacağız!

Şaka bir yana, bu kadar kasmamak gerek. Bir ara telefoncuya gidip eski telefonunun IMEI'i attır. Sorun olmaz, iPhone olsaydı bir tık sıkıntı olurdu IMEI konusunda.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp

Şaka bir yana, bu kadar kasmamak gerek. Bir ara telefoncuya gidip eski telefonunun IMEI'i attır. Sorun olmaz, iPhone olsaydı bir tık sıkıntı olurdu IMEI konusunda

Şaka bir yana, bu kadar kasmamak gerek. Bir ara telefoncuya gidip eski telefonunun IMEI'i attır. Sorun olmaz, iPhone olsaydı bir tık sıkıntı olurdu IMEI konusunda.
Sağolun hocam adamın dibisiniz aglamiyom artık kralsiniz

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular