Neler Yeni

Yardım Yurt dışına taşındım ve burda kendime bir masaüstü dizmek istiyorum.

Kagíì

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Bütçe
3000
Proseccor: AMD Ryzen™ 9 7900X3D 12-Core, 24-Thread

Graphic Card : ASUS TUF Gaming Radeon™ RX 7900 XTX OC Edition 24GB Ram GDDR6

Motherboard : ASUS TUF Gaming X670E-PLUS

Ram : G.SKILL Flare X5 Series 64GB Ram (2x32)

SSD : SAMSUNG 990 PRO 2TB SSD

Air Cooler : Thermalright Phantom Spirit 120 SE

PSU : MSI MPG A1000G

Bu parçalar arasında bir sıkıntı olur mu veyahut bu parçalardan daha ucuz ve daha iyi performanslısı var mıdır, eklenilcek parçalar nelerdir. Monitör-Kasa ve bütün parçalar dahil hiç bir bilgim yok ve acemi hatalarına düşmek istemiyorum.

13killoki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
berke
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
stayy high yok altımda bi maybach

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Öncelikle hayırlı olsun darısı başımıza. Kendi görüşüm Ekran kartında nvidea, air cooler kısmında da daha iyi seçenekler vardır.

Monitör seçimi çok opsiyonel. Eğer fps oyunları vs oynuyorsan 360hz-540hz 1080p ya da 2k 240hz-4k 240-360hz
hikayeli oyunlar için 4k monitör yan monitör olarak 60hzde olur. Önemli olan senin nasıl bir sistem istediğin

Kagíì

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amin dostum, darısı başına.

Çoğunlukla fps oyunları olmak üzere hem fps hem hikayeli oyunlar oynuyorum. Nvidia kartları yurt dışında mining ile kullanılıp 2. El den satışa sunuyorlar. Bende bu yüzden 2. El değil 1. El olarak alıcam.

Peki bu parçalar bir pc nin çalışması için yeterli mi, Yoksa eklenmesi gereken veya yükseltilip güncellenmesi gerekilen bir parça var mı?

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Amin dostum, darısı başına.

Çoğunlukla fps oyunları olmak üzere hem fps hem hikayeli oyunlar oynuyorum. Nvidia kartları yurt dışında mining ile kullanılıp 2. El den satışa sunuyorlar. Bende bu yüzden 2. El değil 1. El olarak alıcam.

Peki bu parçalar bir pc nin çalışması için yeterli mi, Yoksa eklenmesi gereken veya yükseltilip güncellenmesi gerekilen bir parça var mı?
4k 240h360hz ips bi monitör işini görücek ana monitör olarak. Ben şahsen Nvidea alırdım zaten sistemi 0 toplarsan çook uzun süre kullanırsın.

Top Bottom