aynen 50K'ya açtı şirketiAmerika'da dükkan açacaksan iyi bir yatırım yapman lazım 50K dolar civarı yoksa açamazsın.
Annen yaşıyorken neden zorladılar ki vize vermekte garip.Knk ilk başta vize lazım onun içinde paran yoksa boş boş gezeceksen vermezler çalışma izni vs Alman lazım birde sonrasını bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben bile annem Amerika’da yaşıyor zar zor vize aldım
O bir şey ifade etmiyor oradaki tavrın vs önemli ben ilk gittiğim zamanlar çok korkak gibiydim yanlış bir şey söylemiyeyim diye ama tam tersi olması gerekiyormuşAnnen yaşıyorken neden zorladılar ki vize vermekte garip.
Oradaki derken vize için başvurduğun yerdeki konuşmandan mı bahsediyorsun ? Ve konuşma nasıl oldu neler konuşuldu anlatır mısın ?O bir şey ifade etmiyor oradaki tavrın vs önemli ben ilk gittiğim zamanlar çok korkak gibiydim yanlış bir şey söylemiyeyim diye ama tam tersi olması gerekiyormuş
O yüzden vermediler büyük ihtimalle 2. de aldım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Okul biterse vatandaşlık alacağım inş
İlk vize başvurumda vatandaşlık vs almak istemiyordum bu yüzden sadece gezi vizesi alacaktım babam ile beraber gittim bana en başta neden gideceğimi sordular o zaman annemi fln hiç karıştırmadan heyecandan gezmek için demiştim tamam dediler ardından babamın gelirini sordu (not:gelir düşükse vermeyebiliyorlar boş boş gezecek diye) gelirini söyledim sonra nerede kalacağımı sordu cevap verdim ardından ne kadar kalacağımı sordu cevap verdim sonra red çaktı elime verdi kağıdı. ben çok heyecan yapmıştım ve inansın diye altını doldura doldura anlatıyordum ben ne kadar altını doldurursam yalan söylediğimi düşünebilirmiş ve çok heyecan yapınca inanmıyabiliyorlarmış bunuda sonradan öğrendim ardından bir sonraki gidişimde yanımda annemde vardı annem Amerika vatandaşı olduğu için çok sıkıntı çıkarmadan vizemi verdi. yazında bir sıkıntı çıkmazsa greencard alacağım o zaman vizeyede gerek kalmayacak.Oradaki derken vize için başvurduğun yerdeki konuşmandan mı bahsediyorsun ? Ve konuşma nasıl oldu neler konuşuldu anlatır mısın ?