Neler Yeni

Yurt Dışında Üniversite Eğitimi İçin Tavsiyelerinizi bekliyorum

altannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
altann kk
geçen yıl liseden mezun oldum ve bir üniversiteye yerleşmedim yurt dışında üniversite okumak istiyorum aracı şirketlerde yüksek mevlalar istiyorlar. yurt dışına gidip orada eğitim alan kişiler nasıl gittiniz hangi yolları izlediniz. önceliğim AB ülkesi olması aklımda da birkaç ülke var polonya çekya slovakya gibi yerler nasıl giderim bide birazı başvuru üçreti istiyor 80-100 euro arası ne yapabilirim sizin fikriniz nedir

Numtex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak
Eğer maddi durumun el veriyorsa aracı şirketler ile belirli meblağ da ödeme yaparak uzun ve detaylı bir şekilde gidilebiliyor iyiyce araştırmak lazım. Ama benim Önerim maddi durumun zorlanır gibi duruyorsa herhangi bir üniversiteye yerleşip ordan da erasmus yapmak çok daha mantıklı olucaktır. araştırmanı öneririm en azından belirli dönemler yapılabiliyor ve yurt dışında okumuş olma imkanı sunuyor.

mfm125

80+ Silver
geçen yıl liseden mezun oldum ve bir üniversiteye yerleşmedim yurt dışında üniversite okumak istiyorum aracı şirketlerde yüksek mevlalar istiyorlar. yurt dışına gidip orada eğitim alan kişiler nasıl gittiniz hangi yolları izlediniz. önceliğim AB ülkesi olması aklımda da birkaç ülke var polonya çekya slovakya gibi yerler nasıl giderim bide birazı başvuru üçreti istiyor 80-100 euro arası ne yapabilirim sizin fikriniz nedir
En iyi ülke Polonya diye biliyorum tek bildiğim bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,072,146
Üyeler
170,311
Son üye