Neler Yeni

Yurt dışından gelen telefon gümrüge takıldıda

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Sidar Özel
Merhabalar yurt dışından telefon gönderdi tanıdıklar yalnız gümrüge takıldı bu telefonu almam için imei kaydı istiyorlar nasıl yapacağım 3 4 ay kulanım süresi acık degilmiydi nasıl yapabilirim

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Merhabalar yurt dışından telefon gönderdi tanıdıklar yalnız gümrüge takıldı bu telefonu almam için imei kaydı istiyorlar nasıl yapacağım 3 4 ay kulanım süresi acık degilmiydi nasıl yapabilirim
O öyle olmuyor. Gelen kişi çıkış yapıcam diyip sokuyor Türkiye ye öyle telefonları sonra tr de bırakıp geri dönüyor. :)

Posta gümrük müdürlüğüne resmi bir mail atarak durumu sor. Yapman gereken bişey varsa sana anlatırlar zaten.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kargoyla olsaydı herkes getirtirdi. Büyük ihtimalle ya imei kaydı yapılacak para ödenip ya da gümrük el koyacak.

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Sidar Özel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aradım bana dedilerki imei kayıt etirmeniz lazım öyle size gönderilir
simdi benim nasıl bir yol izleme lazım eğer kayıt etiremesem tekrardan geri iade oluyormu gönderen kişiye
(sahsen ben yaza kadar imei süresini uzatıp kullanacaktım yazın tam açtıracaktımda)

En İyi Cevap
3
Hocam pahalı bir telefon ise kayıt ettirip kullanın ancak ucuz bir telefon ise iade etmeye bakın çok zararda olursunuz.

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Sidar Özel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iphone 8 hocam aynn yoksa zarar da olucam kaydı yazın ben yaptırmıcaktım o yüzden istemiştim

Top Bottom