Neler Yeni

yurt dışından hediye yollanacak ekran kartı

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Merhaba arkadaşlar atıyorum almanyadan bi arkadaş bana 2060 ekran kartı yollamaya çalışsa atıyorum bunun gümrük vergisi yada başka kesilmesi gereken ücretler nedir yada benmi ödeyeceğim yoksa yollayan kişimi biraz bilgilendirirmisiniz ?

Kadir_1987

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar atıyorum almanyadan bi arkadaş bana 2060 ekran kartı yollamaya çalışsa atıyorum bunun gümrük vergisi yada başka kesilmesi gereken ücretler nedir yada benmi ödeyeceğim yoksa yollayan kişimi biraz bilgilendirirmisiniz ?
Yarın mesai saatlerin de Fedex'i arayın ve oraya sorun.
Hangi ülkeden gelecekse ondan bahsedin.
Bu ülkeden bir ürünüm gelecek, kargo ücreti ve gümrük vergisi ne kadar öderim diye sorun.
%20 gümrük vergisinden kaçarınız yok fakat siz yine de bir sorun belki daha az maaliyetli bir yol gösterirler size.
Şimdiden güzel günler de kullanın ;)

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yarın mesai saatlerin de Fedex'i arayın ve oraya sorun.
Hangi ülkeden gelecekse ondan bahsedin.
Bu ülkeden bir ürünüm gelecek, kargo ücreti ve gümrük vergisi ne kadar öderim diye sorun.
%20 gümrük vergisinden kaçarınız yok fakat siz yine de bir sorun belki daha az maaliyetli bir yol gösterirler size.
Şimdiden güzel günler de kullanın ;)
hocam kesin bişi yokta hani olursada ne kadar tahmini cebimden para çıkar onu merak etmiştim atıyorum ekran kartı gelcek gümrük vergisini ne kadar ödeyeceğim nereye ödeyeceğim gibi şeyleri merak ettim.

Kadir_1987

80+ Silver
hocam kesin bişi yokta hani olursada ne kadar tahmini cebimden para çıkar onu merak etmiştim atıyorum ekran kartı gelcek gümrük vergisini ne kadar ödeyeceğim nereye ödeyeceğim gibi şeyleri merak ettim.
Fedex ile görüşürseniz daha mantıklı olur.
Kanunlar da bir değişiklik olmuş ise sizi güncel şekilde bilgilendirirler bu da sizin için daha yararlı olur.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,536
İsim
Oğuz Oğuz
Kartın güncel piyasasına göre %20 alınır genelde. İşte kart 10k ise 2k vergisini ödersiniz.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amazon.de den bir ekran kartı sepete at yazar orada. Oradan alırsan kargo gümrük vs de uğraşmazsın.

Top Bottom