Erda Yıldırım
80+ Gold
dolandırıcı olabilir mi daha detaylı açıklarmısın konuyu ?3000TL yatırmamı söyledi parayı gönderen kişi sizce ne yapmam gerekiyor?
dolandırıcıyım diye bağırıyor yatırma sakın3000TL yatırmamı söyledi parayı gönderen kişi sizce ne yapmam gerekiyor?
dolandırıcı olabilir mi daha detaylı açıklarmısın konuyu ?
sahibindenden bir şey mi satıyosun ?
.dolandırıcıyım diye bağırıyor yatırma sakın
yalan hiç bulaşma dolandırıcılık yöntemi oSahibinden.com'da ekran kartı satıyordum. Adam nedense kabul etti. İban istedi attım parayı atacağınız söyledi. Sonra parayı gönderdim ama senin bir hesaba 3000TL yatırman gerekiyor dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
3000TL yatırmamı söyledi parayı gönderen kişi sizce ne yapmam gerekiyor
Görseldekine göre vergi ücreti 3000TL de direk atma tabii ki bilinçli olarak da neden bir ekran kartına 79.000TL göndersin ki alıcı?Sahibinden.com'da ekran kartı satıyordum. Adam nedense kabul etti. İban istedi attım parayı atacağınız söyledi. Sonra parayı gönderdim ama senin bir hesaba 3000TL yatırman gerekiyor dedi.
.
hocam dolandırıcı sakın inanmayınSahibinden.com'da ekran kartı satıyordum. Adam nedense kabul etti. İban istedi attım parayı atacağınız söyledi. Sonra parayı gönderdim ama senin bir hesaba 3000TL yatırman gerekiyor dedi.
.
Yav dostum sence böyle bir şey mümkün mü gözünü seviyim. Engelle geçSahibinden.com'da ekran kartı satıyordum. Adam nedense kabul etti. İban istedi attım parayı atacağınız söyledi. Sonra parayı gönderdim ama senin bir hesaba 3000TL yatırman gerekiyor dedi.
.