hocam ama garanti yok zatende fatura konusunda biraz tereddutluyumucuzsa alınır
bide hocam 3060 eskidimi yani unutulma yolundamı oyunlarda hala güncelliğini koruyormu bi bilginiz varmıucuzsa alınır
3060 12gb hala gayet iyi fiyatı ne kadar uyguna veriyorsa garantili trde de bulamasınızhocam ama garanti yok zatende fatura konusunda biraz tereddutluyum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide hocam 3060 eskidimi yani unutulma yolundamı oyunlarda hala güncelliğini koruyormu bi bilginiz varmı
hocam bi arkadaşımın arkadaşı fiyatıda 5500 tl ama şehirdışında o sice nasıl alınır mı? yani guvenebilirmiyim o arkadas yurtdişindan aldigi için fiyat ucuz diyor3060 12gb hala gayet iyi fiyatı ne kadar uyguna veriyorsa garantili trde de bulamasınız
sizce bu dediğim nasıl hocam fps değerleri ne olurFiyatı uygunsa her kart alınır.
hocam yurtdışı olunca bir sıkıntı oluyormu veya hiçbi sorun yaşadınızmı4090 kullaniyorum almanyadan aldim
bu telefon mu hocam yurtıdışı olunca sıkıntısı olucakhoca
hocam yurtdışı olunca bir sıkıntı oluyormu veya hiçbi sorun yaşadınızmı
3060 iş görür mü diyorsan senin ihtiyacına göre değişir. Valo ya da cs:2 oynayacak biri için yeterli ama genel olarak 3060 bana göre zayıf bir kart.sizce bu dediğim nasıl hocam fps değerleri ne olur
reis haklısın da işte aklımızda öyle bir algı oluşmuşbu telefon mu hocam yurtıdışı olunca sıkıntısı olucak
3060 iş görür mü diyorsan senin ihtiyacına göre değişir. Valo ya da cs:2 oynayacak biri için yeterli ama genel olarak 3060 bana göre zayıf bir kart.
yok hic yasamadim zaten cok sorun yasancak seyler degil birde sorun olursa tamirciye gonderirirsiniz yaparlarhoca
hocam yurtdışı olunca bir sıkıntı oluyormu veya hiçbi sorun yaşadınızmı