RefX
80+ Gold
Dahası
Ürün araması nasıl olacak ben bakıyorum rastgele kartlar veya diğer ürünler çıkıyorAliexpress Hupau Store mağazasından alabilirsiniz.
Çok defa alışveriş yaptım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Temizleyip öyle gönderiyorlar üstünde toz dahi olmuyor.
Paketin üstüne düşük fiyat yazıyorlar ve az vergi geliyor. 1200liraya 60 lira ödemiştim.
Ürün araması nasıl olacak ben bakıyorum rastgele kartlar veya diğer ürünler çıkıyor
Buldum hocam arama kısmına hupau store yazsam çıkar mı ?
Bilemedim ya piyasa çok karışıkbende alıcam ya 2k ya idarelik bi ekran kartı 2. el mi yurtdışından mı alsak napsak
Ikinci el kartlar sağlam mı? Almayı düşünüyorum GTX 960 800 liraymış. Bir de vergi düşük yazdırılınca ekran kartı geçiyor mu gümrükten
Mobilden girdim ama böyle arama yeri çıkmadı.
Bilgim yok çok özür dileyerek yazıyorum.
Geçiyor ben şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.Ikinci el kartlar sağlam mı? Almayı düşünüyorum GTX 960 800 liraymış. Bir de vergi düşük yazdırılınca ekran kartı geçiyor mu gümrükten
Peki sizce 800 liraya GTX 960 Rog Strix 2 GB mı daha mantıklı yoksa 1500 liraya RX 570 Rog Strix 4 GB mı? Idarelik kullanacağım sonra da TR’de satacağımAltta kategoriler olması lazım.HuaPu Store - Küçük Siparişler Online Mağazası, Çok Satan ve daha fazlası AliExpress'da
Discover the wide range of from AliExpress Top Seller .Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return.tr.aliexpress.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçiyor ben şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
10 dolar kupon olarak daha ucuza getirebilirsiniz.
30 lira vergi gelir büyük ihtimal.
Kartlar ikinci el fakat sanırım soğutma bloğu yenileniyor veya çok iyi temizleniyor.
hupau store ne knkAliexpress Hupau Store mağazasından alabilirsiniz.
Çok defa alışveriş yaptım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Temizleyip öyle gönderiyorlar üstünde toz dahi olmuyor.
Paketin üstüne düşük fiyat yazıyorlar ve az vergi geliyor. 1200liraya 60 lira ödemiştim.