şahin doğan
80+ Platinum
X'de e sim yok onu ne yapacağız kral ? Ezbere konuşmakla olsaydı ohoooooo4 fiziksel 4 e sim toplam 8 ay
X'de e sim yok onu ne yapacağız kral ? Ezbere konuşmakla olsaydı ohoooooo4 fiziksel 4 e sim toplam 8 ay
Sanırım var ama çoğu yerde olduğunu söylüyor ezbere yazmadım araştırıp yazdımBir kaç yerde var yazıyor bir kaç yerde yok diyor anlamadım
Bir kaç yerde var yazıyor bir kaç yerde yok diyor anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanırım var ama çoğu yerde olduğunu söylüyor ezbere yazmadım araştırıp yazdım
Hayır.@şahin doğan hocam günaydın
Avrupa iPhone yazmış ilana sence yurtdışı mı bu telefon yoksa avrupa olması bir fark yaratıyor mu
XS yurtdışı al. 4 ay normal 4 ay E-SIM kullan. diğer 4 ay 2 telefon gez. Her yıl 4+4 hakkın veriliyor.Dostlar selan ikinci elden 5000TL civarına sorunsuz İphone X bulunuyor ama yurtdışı yazmışlar tam olarak bu yurtdışı ürünlerin bize sağlamış olduğu olumsuzlukları söyleme şansınız var mıdır
Telefonumu değiştirip sadece 5000TL vererek bu telefona geçersem sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim telefoncudan almayı düşünüyorum pasaportum vs'de yok
Hocam iphone 11 pro avrupa var 8000TL mi ne yazmış ilana alınır mı?Hayır.
@şahin doğan hocam böyle bir şey mümkün müXS yurtdışı al. 4 ay normal 4 ay E-SIM kullan. diğer 4 ay 2 telefon gez. Her yıl 4+4 hakkın veriliyor.
11 Pro yerine biraz daha koyup 12 almak daha mantıklı ama bütçe çıkmıyor ise 11 Pro'da alınır.Hocam iphone 11 pro avrupa var 8000TL mi ne yazmış ilana alınır mı?
@şahin doğan hocam böyle bir şey mümkün mü
Sizce bu mantıklı mı yani iphone 12 alıp 8 ay kullanıp sonra başka bir telefonla 4 ay idare edip tekrardan aynı telefona geçmek11 Pro yerine biraz daha koyup 12 almak daha mantıklı ama bütçe çıkmıyor ise 11 Pro'da alınır.
Evet mümkün. Durum öyle zaten.
Ödeyeceğin tek şey operator paket fiyatı ek kullanım yok.Sizce bu mantıklı mı yani iphone 12 alıp 8 ay kullanıp sonra başka bir telefonla 4 ay idare edip tekrardan aynı telefona geçmek
Ve böyle bir şey yaparsam para ödemem mi gerekiyor
Hocam bizde biliyoruz şahin hocamı niye rahatsız ettin durduk yereHocam iphone 11 pro avrupa var 8000TL mi ne yazmış ilana alınır mı?
@şahin doğan hocam böyle bir şey mümkün mü
Hocam estağfurullah baktığım konularda hep şahin hocayı görüyorum bir de yanlış bir şey yapmak istemedimÖdeyeceğin tek şey operator paket fiyatı ek kullanım yok.
Hocam bizde biliyoruz şahin hocamı niye rahatsız ettin durduk yere
e sim ilk xs modelinde kullanılmaya başlandıX'de e sim yok onu ne yapacağız kral ? Ezbere konuşmakla olsaydı ohoooooo
iPhone X'i 8 ay kullanamazsın hocam. XR VE XS üstü cihazlarda 8 ay kullanabilirsin. X'i 4 ay kullanabilirsin. X'de E-sim desteği yok.Hocam estağfurullah baktığım konularda hep şahin hocayı görüyorum bir de yanlış bir şey yapmak istemedim
Benim telefonum Oppo Reno 2Z 4000TL'e saydı telefonumu 5000TL'de Yurtdışı İphone X var
8000TL'e İphone 2020 SE var TR cihazı
Sizce yurtdışı almalı mıyım
Uğraştırır mı beni
Yani ilk 8 ay bu cihazı normal aramalarla vs kullanıp sonra ki 4 ay sadece cihazı instagram whatsapp ve benzeri kullanabiliyor muyum tam olarak bu durumu anlamadım
Bende X'de yok dedim zaten.e sim ilk xs modelinde kullanılmaya başlandı
Haydaa eliyoruz o zaman İphone X'in ikinci elini adamda da sadece o fiyatlara iphone SE var 2020iPhone X'i 8 ay kullanamazsın hocam. XR VE XS üstü cihazlarda 8 ay kullanabilirsin. X'i 4 ay kullanabilirsin. X'de E-sim desteği yok.
Bende X'de yok dedim zaten.