Yardım YURTDIŞI İPHONE KULLANANLAR İÇERİ!!!

otistikdoktor

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
26
Benim için kamerası önemli sadece iphone 16 pro max yurtdışı almayı düşünüyorum
mayıs ayında hat taksak 4+4 / 4+4 = 16 ay kesintisiz kullanabiliyoruz herhalde
sonrasında sorum şu fiziksel sim süresi bittikten sonra esime geçerken ücret ödüyor muyuz ugraştırıcı mı turktelekom kullanıyorum bayiye gitmeye gerek var mı
kalan 4 ayı nasıl nasıl geçiriyorsunuz eski iphone icloud ile nasıl kullanılıyor ne avantajı olur yoksa androidle beraber mi kullanmak lazım
satarken fiyatları nasıl oluyor bu konuyu bilenler bi aydınlatabilir mi

Mayıs 2024 de iPhone 15 aldım ve senenin ortası olduğu için 8 ayım tam kullanmadan yeni yıla geçtik 8 ay da bu sene var yani evet 16 ay kesintisiz kullanım oluyor.
E-SİM olayı biraz sıkıntılı etrafımda sorunsuz kullanan da var sıkıntı çekip çıldırmış olan da var. GSM'ci yakınıma sorduğumda Turkcell o konuda çok iyiymiş diğerlerine göre.
E-sim yerine kayıt da attırabiliyorsun fakat güvenilir bir yer bulman önemli , ben şahsen küçük dandik sadece internet paylaşabileceğim bir telefon alıp 4 ayı öyle idare etmeyi düşünüyorum.

Fiziksel sim bitince E sim almadan 0.5-1 dolar civarına bir yöntemle fiziksel simi kullanmaya devam edebiliyorsun.
Kalan 4 ayı 2. cihaz veya sim kart takılan zımbırtılar ile geçirmek zorundasın. 2 cihazda aynı iCloud'u kullanınca yurtdışı olan cihazın internete bağlı ise aramalar yurtdışı cihazada düşüyor. Arama yapamıyorsun sadece gelen aramaları cevaplayabiliyorsun.
Her yeni model çıktığında bir önceki model ortalama 200-300 dolar kadar düşüyor sıfır fiyatına göre.

Fiziksel sim bitince E sim almadan 0.5-1 dolar civarına bir yöntemle fiziksel simi kullanmaya devam edebiliyorsun.
Kalan 4 ayı 2. cihaz veya sim kart takılan zımbırtılar ile geçirmek zorundasın. 2 cihazda aynı iCloud'u kullanınca yurtdışı olan cihazın internete bağlı ise aramalar yurtdışı cihazada düşüyor. Arama yapamıyorsun sadece gelen aramaları cevaplayabiliyorsun.
Her yeni model çıktığında bir önceki model ortalama 200-300 dolar kadar düşüyor sıfır fiyatına göre.
nasıl bi yöntem esim fiziki sim esim almak için fizikseli iptal etse bida açtır obu bu masraf ugras olsun istemiyorum çift fiziki sim bulamadım hiç

İphone'u yılda sadece 8 ay kullanabilirsin.Fiziki sim+e sim veya çift fiziki sim. Tavsiyem çift fiziki simli olanı almandır. Kalan 4 ay için başka bir telefon veya ikos7 tarzında ekstra yanında taşıman gereken cihazlar gerekecek başka bir yöntem yok. Nisan sonunda alırsan yılı tamamlamış olursun. Yeni yılda süre yenileneceği için bir 8 ay daha sorunsuz kullanırsın. Süre her sene başında yenilenir.

Benim için kamerası önemli sadece iphone 16 pro max yurtdışı almayı düşünüyorum
mayıs ayında hat taksak 4+4 / 4+4 = 16 ay kesintisiz kullanabiliyoruz herhalde
sonrasında sorum şu fiziksel sim süresi bittikten sonra esime geçerken ücret ödüyor muyuz ugraştırıcı mı turktelekom kullanıyorum bayiye gitmeye gerek var mı
kalan 4 ayı nasıl nasıl geçiriyorsunuz eski iphone icloud ile nasıl kullanılıyor ne avantajı olur yoksa androidle beraber mi kullanmak lazım
satarken fiyatları nasıl oluyor bu konuyu bilenler bi aydınlatabilir mi
16 ay kesintisiz kullanım sağlarsınız tekrardan yeni çıkan bir iphone alabilirsiniz ancak türkiyede her an maddeler değiştirilebileceğinden dolayı 16 ay garantisi de olmuyor pek satarken imeisiz fiyattan düşükten vermeniz gerekecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,982
Üyeler
175,140
Son üye
karekatekulli
Geri