Benim bir akrabam bu yüzden 2. Iphone'unu 2 ay kullanamadı. Sonra bir şekilde açtırdı ama nasıl yaptı bilmiyorum.Yaklaşık 1 yıl önce çıkartılan bir yasaya göre yurtdışından Türkiyeye gelirken yanınızda yalnızca 1 telefon getirebiliyorsunuz. O yüzden elinizdeki telefonu yurtdışına çıkarken Türkiyede bırakmalı ve ya satmalısınız. Ya da Türkiyeye getirdikten belli bir süre sonra telefonun hattının kapanıyor ve sizin bir işlem yaptırarak onu yine geçici bir süreliğine geri açtırıyor olmanız lazım.
hocam ben ağustos sonu yurtdışına çıkacağım inşallah, yani ben iphoneu alıp trye kendi telefonum + kapalı kutu iphone ile gelemiyo muyumYaklaşık 1 yıl önce çıkartılan bir yasaya göre yurtdışından Türkiyeye gelirken yanınızda yalnızca 1 telefon getirebiliyorsunuz. O yüzden elinizdeki telefonu yurtdışına çıkarken Türkiyede bırakmalı ve ya satmalısınız. Ya da Türkiyeye getirdikten belli bir süre sonra telefonun hattının kapanıyor ve sizin bir işlem yaptırarak onu yine geçici bir süreliğine geri açtırıyor olmanız lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim bir akrabam bu yüzden 2. Iphone'unu 2 ay kullanamadı. Sonra bir şekilde açtırdı ama nasıl yaptı bilmiyorum.
Hatırladığım kadarıyla öyleydi yani gerçekten çok saçma ama vaziyet böyle vergi gelirleri düşmesin diye alınmış bir önlemhocam ben ağustos sonu yurtdışına çıkacağım inşallah, yani ben iphoneu alıp trye kendi telefonum + kapalı kutu iphone ile gelemiyo muyumİş telefonu olarak istiyordum çok saçma yani
Ama yine de araştırmanızda fayda var belki de bu durumu aşabilmenin başka yöntemleri de vardır ben sadece böyle bir durum olduğunu hatırlıyorum hocamafiyet olsun daha doymadılar
ya hocam aslında 45kya teşhir iphone 15 buldumda bilemedim alınır mı mantıklı mı flnAma yine de araştırmanızda fayda var belki de bu durumu aşabilmenin başka yöntemleri de vardır ben sadece böyle bir durum olduğunu hatırlıyorum hocam
Eder.Ucuz bir telefon alın. Arkasına ısırılmış bir Elma yapıştırın. Kimse bir şey fark edemez.
Ne kadar teşhirde kaldığına bağlı hocam.ya hocam aslında 45kya teşhir iphone 15 buldumda bilemedim alınır mı mantıklı mı fln