Yurtdışı iphone almak mantıklı mı?

aliiii24

80+
Reaksiyon skoru
55
Bütçe
25000
Merhaba iphone 13 pro veya 13 pro max ya da 14 pro yurtdışı olarak alındığında yarı yarıya geliyor neredeyse. Ne kadar mantıklı, şu anda iphone 11 im var. Bütçem 25 bin gibi, iphone kullanmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim, önerilerinizi bekliyorum.

25 bin liraya sıfır yd 13 pro veya 14 pro alınmaz pahalı. 16 yd satılıyor 30k civarına.

Merhaba iphone 13 pro veya 13 pro max ya da 14 pro yurtdışı olarak alındığında yarı yarıya geliyor neredeyse. Ne kadar mantıklı, şu anda iphone 11 im var. Bütçem 25 bin gibi, iphone kullanmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim, önerilerinizi bekliyorum.
bankacılık uygulamaları ve e-devlet çok kullanıyorsan büyük sıkıntı

8 ay sim portlarıyla ise son 4 ay icloud yansıtma ile kullanabilirsin. %100 mantıklı diyemem ama hiç mantıksızda diyemem Bende bunu uzun süre düşündüm 17 pro için hatta forumda konuları da var gittim en son yurtiçi pro max aldım derdiyle tasasıyla uğraşmamak için. Uzun süredir araştırdığımdan bilgili sayılırım aklınızda bir soru varsa sorabilirsiniz.

25 bin gibi bütçem var hocam sorum şu, iphone 13 pro max yd veya 14-16 farketmeksizin herhangi bir iphone modelini yurt dışı almalı mıyım? Elimde 11 var şu an ve yetmiyor, donuyor, aşırı sıktı. Ne yapayım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 ay sim portlarıyla ise son 4 ay icloud yansıtma ile kullanabilirsin. %100 mantıklı diyemem ama hiç mantıksızda diyemem Bende bunu uzun süre düşündüm 17 pro için hatta forumda konuları da var gittim en son yurtiçi pro max aldım derdiyle tasasıyla uğraşmamak için. Uzun süredir araştırdığımdan bilgili sayılırım aklınızda bir soru varsa sorabilirsiniz.
.

25 bin gibi bütçem var hocam sorum şu, iphone 13 pro max yd veya 14-16 farketmeksizin herhangi bir iphone modelini yurt dışı almalı mıyım? Elimde 11 var şu an ve yetmiyor, donuyor, aşırı sıktı. Ne yapayım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
yd alacaksanız az biraz daha koyup aslında yd 17 alabilirsiniz hem daha güvenli hem de daha iyi bir cihaz olur

Hiçbir sorun olmaz 4 ay iki telefonla gezmek kimseyi bozmaz zaten iş hayatında 2 telefon gezmeye alışıyosun
Hanzo diyen arkadaş 3 ıq muhtemelen 2 telefon gezmeyi nasıl bi aşağılamaya çevirebilirsin insan algılayamıyor gerçekten
2. telefonu android de alsan iphone da alsan sorunsuz geçinirsin, zaten yurt içi parasına 2 tane yd alıyosun yurtiçi almanın şu an için bir mantığı yok bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,597
Üyeler
183,860
Son üye
ismailnrn
Geri