Yardım Iphone 15 mi iphone 16 mı alınır?

hocam 11den.nedeniyse bütçem iphone telefonlarından en fazla 16 ya ve yeni olduğu için 16ya geçemek istiyorum.birde 120 hzden 60hz e geçmiyorum 60tan devam edeceğim sonrasında yükselttiğimde artık 120ye geçerim.
Hocam ordaki mesele 60ta kalmak değilde şuan neredeyse standart olan 120hz in olmaması. Işte yok iphone un 60 hz androidin 300hz falan diye atıp tutanlara inanmayın. Gerçekten fark ediyor. Ama gündelik olarak reels kaydırmak haber okuma vs. ise çokta önemli değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ordaki mesele 60ta kalmak değilde şuan neredeyse standart olan 120hz in olmaması. Işte yok iphone un 60 hz androidin 300hz falan diye atıp tutanlara inanmayın. Gerçekten fark ediyor. Ama gündelik olarak reels kaydırmak haber okuma vs. ise çokta önemli değil.
Değiştirmenin zamanı gelmiş birde hocam. Fark eder baya 16.

Kendim de o ikisi arasında kalıp en son 16 aldım, cihazla alakalı bir sorun olursa sorabilirsin. Benim 15 yerine 16 tercih etme sebebim pili daha iyi olması ve çok daha güçlü bir işlemcisi olmasıydı. Zamanında iPhone 6S nin iPhone 6 dan 3 yıl fazla destek almasına yakın şekilde 16 nın da 15 den en az 2 sene fazla destek alacağını tahmin ediyorum.
herhangi bir sorun yaşadınmı? yani önemli bir özellik olur gibi gibi.şuan çok kararsızım fakat gönlük 16 almaktan yana. en içten önerirmisin?

Değiştirmenin zamanı gelmiş birde hocam. Fark eder baya 16.
anladım hocam her şey için çok teşekkür ederim.

herhangi bir sorun yaşadınmı? yani önemli bir özellik olur gibi gibi.şuan çok kararsızım fakat gönlük 16 almaktan yana. en içten önerirmisin?

Rica ederim hocamda pek bir şey yapmadım ki. Sadece 15 16 sorusuna 16 dedim.

Bir sorun yaşamadım, şu olsa iyi olurdu dediğim tek şey 120Hz ekran olur sanırım zaten geçen sene 16 yı gömüp bu sene 17 yi övmelerinin ana sebebi o fark bence ama o da çok büyük bir eksik değil pek göze batmıyor.

Bütçe yeterse tabi ki almışken 17 al derim ama bütçenin çıkma imkanı yok dersen 16 en mantıklı cihaz diye düşünüyorum.

Rica ederim hocamda pek bir şey yapmadım ki. Sadece 15 16 sorusuna 16 dedim.
ilgilendiğiniz için.
Bir sorun yaşamadım, şu olsa iyi olurdu dediğim tek şey 120Hz ekran olur sanırım zaten geçen sene 16 yı gömüp bu sene 17 yi övmelerinin ana sebebi o fark bence ama o da çok büyük bir eksik değil pek göze batmıyor.

Bütçe yeterse tabi ki almışken 17 al derim ama bütçenin çıkma imkanı yok dersen 16 en mantıklı cihaz diye düşünüyorum.
yani bende senden yanayım, 120hzden 60hz olsaydı kesinlikle geçmeyi planlamazdım. 17ye bütçe yetmiyor, 16 3-4 yıl idare ederse 16dan dahada yükseltirim diye düşünüyorum.

ilgilendiğiniz için.

yani bende senden yanayım, 120hzden 60hz olsaydı kesinlikle geçmeyi planlamazdım. 17ye bütçe yetmiyor, 16 3-4 yıl idare ederse 16dan dahada yükseltirim diye düşünüyorum.
İdare etme konusunda 17 den pek eksiği olduğunu düşünmüyorum baya uzun süre gider bu cihaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,224
Üyeler
187,295
Son üye
shuai
Geri