ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 999
geniş açı yok dinamik ada yok16e de 60hz vs. özellikleri aynı diye biliyorum sadece kamerası biraz garip değilmi
geniş açı yok dinamik ada yok16e de 60hz vs. özellikleri aynı diye biliyorum sadece kamerası biraz garip değilmi
sizde haklısınız vallahi ama ileride yükseltmek için biraz iyi olması açısından almak istiyorum.birde telefonla ilgileniyorum fakat oyun vs. oynayan birsi değilim günlük işler yaniBende size bir soru sormak istiyorum hocam yanlış anlamazsanız. Telefonla işiniz yok ve özellikleride önemli değilse bir telefona bu paraları vermek gerekli mi sizce?
evet onlarda yok sayi. bence 16 daha mantıklı geliyorgeniş açı yok dinamik ada yok
S25+ çok çok daha mantıklı hocamda neyse.sizde haklısınız vallahi ama ileride yükseltmek için biraz iyi olması açısından almak istiyorum.birde telefonla ilgileniyorum fakat oyun vs. oynayan birsi değilim günlük işler yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet onlarda yok sayi. bence 16 daha mantıklı geliyor
S25+ çok çok daha mantıklı hocamda neyse.
Ilerde yükselticekseniz çok takmayın bence hocam alın geçin. Beğenmezseniz Bir süre sonra satar yükselirsiniz sıkıntı olmaz.
Şuan en mantıklısı para varsa 17, yoksa 16.17 çok zor ya 16yı sevdim aslında fakat kötüleyenler var aynı şekilde 15i de ne yapmalıyım sence çok kararsız kaldım.
hocam dediğim gibi şuanda bütçe 16 ya yetiyor alırım 3 yıl idare ederse o zamanın yeni çıkmışlarından birisine geçerimŞuan en mantıklısı para varsa 17, yoksa 16.
Kullanıma bağlı olarak edebilir. Ama neye göre kime göre. Beni etmezdi.hocam dediğim gibi şuanda bütçe 16 ya yetiyor alırım 3 yıl idare ederse o zamanın yeni çıkmışlarından birisine geçerim
iphone 16 tutulmadı gibi birşeyler gördümde varsa böyle bir şey nedeni ney biliyormusun?Kullanıma bağlı olarak edebilir. Ama neye göre kime göre. Beni etmezdi.
Yani ben çok duymadım iphone naparsa yapsın alan bir kitle var. Ama çok satmadığı doğru olabilir. Sebebi yüksek ihtimal özellik olarak tatmin etmemesidir. 15 makro çekim bile yapamıyor fotoğrafta 16da düzeldi. Bu 2 seri rakiplerine ve fiyatlarına göre çok geri kaldı. Önceki serileri daha iyiydi. Günlük iş olarak dediğim gibi bu paraya gerek var mı? Alınacaksa sıradan kullanımda 3 yıl gider ama benim tavsiyem s25+ olurdu. Ya da 26 serisinden bir tane fiyata bağlı olarak.günlük iş oyun oynamıyorum
iphone 16 tutulmadı gibi birşeyler gördümde varsa böyle bir şey nedeni ney biliyormusun?
siz ne diyorsunuz hocam mantıklımı sizce?Yani ben çok duymadım iphone naparsa yapsın alan bir kitle var. Ama çok satmadığı doğru olabilir. Sebebi yüksek ihtimal özellik olarak tatmin etmemesidir. 15 makro çekim bile yapamıyor fotoğrafta 16da düzeldi. Bu 2 seri rakiplerine ve fiyatlarına göre çok geri kaldı. Önceki serileri daha iyiydi. Günlük iş olarak dediğim gibi bu paraya gerek var mı? Alınacaksa sıradan kullanımda 3 yıl gider ama benim tavsiyem s25+ olurdu. Ya da 26 serisinden bir tane fiyata bağlı olarak.
Gündelik kullandığınız için 3 sene rahat rahat götürür hocam. Ha işiniz kamera falan olsaydı almayın derdim ama normal kullanıma daha fazla bile rahat rahat gider. Sadece fiyatına göre daha iyisi var ben onu demek istedim. 16 alıp sonra 16 pro ya falan yükseltmek mantıklı olabilir. Iphonedan başka almam diyorsanız başka seçeneğiniz yok zaten o yüzden en mantıklısı dediğiniz gibi olur. Şuanda kullandığınız telefon neydi birde hocam 13 mü? Birde neden 16 ya geciceksiniz onu merak ettim.Şuana kadar sürekli iphone kullandım o yüzden androide geçesim hiç yok.Şuanki bütçemde 16ya kadar yetebiliyor. 17 olsa elbette iyi olur fakat dediğim gibi bütçe kısıtlı. 15 te alabilirim fakat 16 alabiliyorken 16 almak birazdaha mantıklı geliyor(birazda olsa 15e göre yeni olduğu için). 16nın tasarımı vs. de hoşuma gitti açıkçası.16 almak istiyorum fakat 3 yıl götürürmü konusunda biraz tedirginim.o kadar parayıda vermek istemiyorum ama ileridede yükselticeğim için pekte sıkıntı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
siz ne diyorsunuz hocam mantıklımı sizce?
hocam 11den.nedeniyse bütçem iphone telefonlarından en fazla 16 ya ve yeni olduğu için 16ya geçemek istiyorum.birde 120 hzden 60hz e geçmiyorum 60tan devam edeceğim sonrasında yükselttiğimde artık 120ye geçerim.Gündelik kullandığınız için 3 sene rahat rahat götürür hocam. Ha işiniz kamera falan olsaydı almayın derdim ama normal kullanıma daha fazla bile rahat rahat gider. Sadece fiyatına göre daha iyisi var ben onu demek istedim. 16 alıp sonra 16 pro ya falan yükseltmek mantıklı olabilir. Iphonedan başka almam diyorsanız başka seçeneğiniz yok zaten o yüzden en mantıklısı dediğiniz gibi olur. Şuanda kullandığınız telefon neydi birde hocam 13 mü? Birde neden 16 ya geciceksiniz onu merak ettim.
Kendim de o ikisi arasında kalıp en son 16 aldım, cihazla alakalı bir sorun olursa sorabilirsin. Benim 15 yerine 16 tercih etme sebebim pili daha iyi olması ve çok daha güçlü bir işlemcisi olmasıydı. Zamanında iPhone 6S nin iPhone 6 dan 3 yıl fazla destek almasına yakın şekilde 16 nın da 15 den en az 2 sene fazla destek alacağını tahmin ediyorum.17 çok zor ya 16yı sevdim aslında fakat kötüleyenler var aynı şekilde 15i de ne yapmalıyım sence çok kararsız kaldım.