İphone 15 mi iphone 16 mı?

onu bende dedim zaten 17 serisine bakacak eger sıfır istiyorsa en düşük fiyatlı ürün de şuan 17e takas destegi ile gene mantıklı fiyata yani 12 bin tl ye geliyor 17e ki 17e ye 12 bin tl ye sahip olmak iyi bence
14 prodan 17e geçince ekran kötüleşiyor kamera kötüleşiyor pil işlemci iyileşiyor
şu an fark ettim 14 proda 3200 mah pil varmış aowjfawoıhfawouıhdawouıj kahkaha attım en azından pil ömrü yüksek olsa da daha da düşmeseymiş

14 prodan 17e geçince ekran kötüleşiyor kamera kötüleşiyor pil işlemci iyileşiyor
ama sıfır adıan faturalı garantili zaten dedim eger illa yeni telefon istiyorsa fazla para vermek istemiyorsa 17e yada gidiecek apple yetkili serviste pil degişim yaptırıp kullanacak

elimde 14 pro var 41k sayıyolar hepsiburada da. İphone 16 yı 16bin civarına alabiliyorum 15 de aynı şekilde 8-9 arası bir şeye geliyor yani 7-8bin tllik fark olacak değer mi değmez mi sizce?
16 60hz almanı önermem 2 ci olarak sakın telefoncuya yada hepsiburada gibi sitelere satma direk sahibinden letgo gibi sitelerde sat hepsiburada yenilenmiş diye satacak ondan dolayı senden ucuza alacak aynı şekil telefoncuda kaça alacak kaça satacak ondan dolayı telefonu ucuza alır git sahibindenden sat telefonu 17 çek 2 el

Geri