Neler Yeni

Yurtdışı Telefon Aldım Ama…

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Selamlar, tamamıyla sıfır yd iPhone 13 aldım.

Seri no kontrol ettiğimde telefonu aktif edin diyordu garantisi falan gözükmüyordu. Akşam aktif ettik, sabah düzeldi bütün garantisi falan gözüküyor o konuda sorun yok. Sim’i de taktik dün ama imei sorgulamada kayıt bulunamadı diyor. Bu bir soruna işaret mi? Yoksa normal mi? Sim sıkıntısız çalışıyor şuan.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,345
İsim
Bilal Tepe
Selamlar, tamamıyla sıfır yd iPhone 13 aldım.

Seri no kontrol ettiğimde telefonu aktif edin diyordu garantisi falan gözükmüyordu. Akşam aktif ettik, sabah düzeldi bütün garantisi falan gözüküyor o konuda sorun yok. Sim’i de taktik dün ama imei sorgulamada kayıt bulunamadı diyor. Bu bir soruna işaret mi? Yoksa normal mi? Sim sıkıntısız çalışıyor şuan.
Pasaport kaydı yaptirmadiysan der öyle belli ücretlerle bir süre kullaniosun sonra sim taksanda çalışmıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMEI kayıtsız olduğundan öyle diyor.
4 ay fiziksel SIM'le 4 ay da eSIM'le kullanım hakkın var. Daha sonra pasaport kaydı yaptırmazsan kapanacak.
Kız arkadaşıma da almıştık biz. Onun süresi bitti artık kayıt dışı telefon olarak değişti durumu. Vodafone bi boku beceremedi dijital simi okutmasına rağmen kullanamıyor şuan telefonu.

Telefon kapandıktan sonra mı dijital sim okutmak lazım yoksa bitmesine 2-3 kala mı?

Bir de bize geri sayım smsi gelmedi.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kız arkadaşıma da almıştık biz. Onun süresi bitti artık kayıt dışı telefon olarak değişti durumu. Vodafone bi boku beceremedi dijital simi okutmasına rağmen kullanamıyor şuan telefonu.

Telefon kapandıktan sonra mı dijital sim okutmak lazım yoksa bitmesine 2-3 kala mı?

Bir de bize geri sayım smsi gelmedi.
İlk 4 aylık süre bittikten sonra diye biliyorum. eSIM işini beceremediler zaten, Kerem Enginar'ın bu konuyla ilgili güzel bir videosu var.

Pandemi nedeniyle parayla geçici uzatma getirdiler, telefoncular yapabiliyor. Bir onlara sorun. Er ya da geç kayıt gerekecek yalnız.

• Beğen

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,485
İsim
Çağatay
Bildiğim kadarıyla her yıl başı 4 aylık sim kullanım hakkı tekrar veriliyordu. Iphone a Imei atılmıyor sadece pasaport kayıt oluyor.

• Beğen

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
İlk 4 aylık süre bittikten sonra diye biliyorum. eSIM işini beceremediler zaten, Kerem Enginar'ın bu konuyla ilgili güzel bir videosu var.

Pandemi nedeniyle parayla geçici uzatma getirdiler, telefoncular yapabiliyor. Bir onlara sorun. Er ya da geç kayıt gerekecek yalnız.
Kayıttan kaçtığımızdan değil elbette de şu esim olayını becerebilseler iyi olacak. Telefon öylece duruyor yani. Btk aradığımda yapmaları lazım diyorlar vodafone a gidiyoruz biz yapamayız diyorlar falan. Saçma sapan işler.

Fradue

80+
Hocam hattınızı başka bir operatörle değiştirip yeni operatörlere yaptırmayı deneyebilirsiniz.

• Beğen

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok

tansozer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burçin tan
Kayıttan kaçtığımızdan değil elbette de şu esim olayını becerebilseler iyi olacak. Telefon öylece duruyor yani. Btk aradığımda yapmaları lazım diyorlar vodafone a gidiyoruz biz yapamayız diyorlar falan. Saçma sapan işler.
siz fizikselden esim e geçme olayını halledebildiniz mi acaba? Benim de iphone 13 telefonumun 4 aylık süresi dolmak üzere🙏
@LORN

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Top Bottom