Neler Yeni

Yurtdışı telefon alınır mı?

baykemal

80+ Bronze
Yeni bir telefon almayı düşünüyordum. Çok fazla bütçem yok. Kredi kartı limiti yüzünden Vodafone Yanımda üzerinden Faturaya Ek alacaktım. 6 bin tl'lik telefon 9 bin tl'ye satılıyor. Resmen legal dolandırıcılık. Yurtdışı telefon alınır mı? Başka bir forum'da bir arkadaş telefoncuların uygun fiyatlı imei kaydı yaptığı söylendi. Pek anlamadım. Sanırım imei kopyalama olarak geçiyor.

G4M3RLAV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
g4m3r lav
Yeni bir telefon almayı düşünüyordum. Çok fazla bütçem yok. Kredi kartı limiti yüzünden Vodafone Yanımda üzerinden Faturaya Ek alacaktım. 6 bin TL'lik telefon 9 bin TL'ye satılıyor. Resmen legal dolandırıcılık. Yurtdışı telefon alınır mı? Başka bir forum'da bir arkadaş telefoncuların uygun fiyatlı imei kaydı yaptığı söylendi. Pek anlamadım. Sanırım imei kopyalama olarak geçiyor.
Yani alınır karda olursun

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Yeni bir telefon almayı düşünüyordum. Çok fazla bütçem yok. Kredi kartı limiti yüzünden Vodafone Yanımda üzerinden Faturaya Ek alacaktım. 6 bin TL'lik telefon 9 bin TL'ye satılıyor. Resmen legal dolandırıcılık. Yurtdışı telefon alınır mı? Başka bir forum'da bir arkadaş telefoncuların uygun fiyatlı imei kaydı yaptığı söylendi. Pek anlamadım. Sanırım imei kopyalama olarak geçiyor.
Burdaki fiyatlar hiç mantıklı değil bence alınır. Ben 2 hafta önce aldım gayet iyi.

G4M3RLAV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
g4m3r lav
Telefoncuların attığı IMEI'lere pek güvenemedim. Elimde iPhone 6 var. Bunun IMEI'sini alacağım telefona kendim atabilirmiyim?
Sıkıntı çıkabilir ben bı arkadaşa yaptırdım 2 sene telefon uydu bana anlattı yanlış bişiyde gidersin benden söylemesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,182
Üyeler
163,614
Son üye
bathgan2929
Top Bottom