Neler Yeni

Yardım Yurtdışı telefon sokma hakkında bilginize ihtiyacım var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mert Yılmaz
Merhaba arkadaşlar kuzenim avusturyadan bana iphone 13 pro max getirecek fakat bir kaç sorular sormam gerekiyor.
Kuzenim kardeşine 2020 Ağustos ayında 1 adet 12 pro max getirdi ve onu kendi pasaportuna kaydetti birde kendisinde telefon var avusturyadan almış.
Şimdi sizlere sorum şu tekrar geldiğinde kayıt ettirmek için telefonu bir daha üstüne kayıt ettirebiliyor mu bunu öğrenmek istiyorum.
Birde kayıt olursa kendi hattımı onun üzerine yapacağım ve sim kartımı sorunsuz kullanabilir miyim

Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar kuzenim avusturyadan bana iphone 13 pro max getirecek fakat bir kaç sorular sormam gerekiyor.
Kuzenim kardeşine 2020 Ağustos ayında 1 adet 12 pro max getirdi ve onu kendi pasaportuna kaydetti birde kendisinde telefon var avusturyadan almış.
Şimdi sizlere sorum şu tekrar geldiğinde kayıt ettirmek için telefonu bir daha üstüne kayıt ettirebiliyor mu bunu öğrenmek istiyorum.
Birde kayıt olursa kendi hattımı onun üzerine yapacağım ve sim kartımı sorunsuz kullanabilir miyim

Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
3 senede 1 kere cihaz kayıt ettiriliyor diye biliyorum. Hat ve pasaport ülkeye girecek olan kişiye ait olacak.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
şimdi 2. yi kayıt ettiremez mi peki çocukların üstüne kayıt edebilir mi
2. cihaz kayıt ettiremez maalesef. Kuzenin dışında başka biriside gelecekse eğer o şekil kayıt edebilir. Ülkeye son 120 gün içinde giriş yapmış olan kişi olması gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,558
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom