Neler Yeni

yurtdışı telefonların her yıl 4 aylık kullanım süresi

erengulec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Güleç
merhaba yd telefonlardan anlayan biri varsa cevaplayabilir mi?
benim yurtdışı iphone 8im var her yıl 4 ay kullanım süresi var diye duydum yd telefonların ama ben hattımı taktım servis yok diyor hala bunun ayrı bi işlemi mi var anlatabilir miisniz nasıl oluyor?

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Otomatik bir şekilde ekleniyor diye biliyorum

Zechion

80+ Silver
benim yurtdışı iphone 8im var her yıl 4 ay kullanım süresi var diye duydum yd telefonların ama ben hattımı taktım servis yok diyor hala bunun ayrı bi işlemi mi var anlatabilir miisniz nasıl oluyor?
Bende de aynı sorun var. Umarım düzeltilir. Mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde gelebilir belki. Benim düşüncem o yönde.

rynsz

80+ Bronze
Yok öyle bir şey. IMEI süresi dolduysa kullanamazsın birdaha. Apple IMEI de attıramazsınnanca kayıt ettiricen android gibi değil 100 TL atılmıyor. Esim yap hattını 4.5 ay kullanırsın sonra malesefki IMEI attırıcsn

şahin doğan

80+ Platinum
Yok öyle bir şey. IMEI süresi dolduysa kullanamazsın birdaha. Apple IMEI de attıramazsınnanca kayıt ettiricen android gibi değil 100 TL atılmıyor. Esim yap hattını 4.5 ay kullanırsın sonra malesefki IMEI attırıcsn
Her yıl IMEI hakların yenileniyor. Bilmeden sallama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belirli bir zamanı vardır ama ne zaman bilgim yok.

Existentia

80+ Silver
Hocam biraz bekleyin öyle deneyin

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Her yıl o süre sıfırlanıyor. 4-4.5 ay üst 4-4.5 da alt kısma takip toplam 8-9 ay kullanabiliyorsun sonrasinda yeni yila girince tekrar sifirlaniyor tam olarak hangi bilgi ile boyle bir yorumda bulundun?

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Her yıl o süre sıfırlanıyor. 4-4.5 ay üst 4-4.5 da alt kısma takip toplam 8-9 ay kullanabiliyorsun sonrasinda yeni yila girince tekrar sifirlaniyor tam olarak hangi bilgi ile boyle bir yorumda bulundun?
O yüzden 2 sim+esim cihaz alıp keyfinize bakacaksınız. Kayıt derdi olmaz

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Top Bottom