Green MAN 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 956 5 Haziran 2023 #1 Türkiyede g29 çok pahalı. Amazonda vs. var mı alabileceğim bir yer. Vitesli olursa iyi olur. Artık almak istiyorum şu oyuncağı Ucuz olması benim için önemli o yüzden yurtdışı dedim.
Türkiyede g29 çok pahalı. Amazonda vs. var mı alabileceğim bir yer. Vitesli olursa iyi olur. Artık almak istiyorum şu oyuncağı Ucuz olması benim için önemli o yüzden yurtdışı dedim.
GodlyPain 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,424 5 Haziran 2023 #2 sarı sitede bulabiliyorsun yd versiyonlarını, olmadı senin çıkıp alman gerekecek
Green MAN 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 956 6 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 GodlyPain yazmış: sarı sitede bulabiliyorsun yd versiyonlarını, olmadı senin çıkıp alman gerekecek Devamı için tıklayın... Sizce onlar güvenlimi? Temizleyip satıyorlar diyorlardı başka forumda. Sizin güvendiğiniz bir yer varmı?
GodlyPain yazmış: sarı sitede bulabiliyorsun yd versiyonlarını, olmadı senin çıkıp alman gerekecek Devamı için tıklayın... Sizce onlar güvenlimi? Temizleyip satıyorlar diyorlardı başka forumda. Sizin güvendiğiniz bir yer varmı?
Enes_dmr 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 140 Dahası Reaksiyon skoru 44 Konum Adana İsim Enes DEMİR İlgilendiği Kategoriler Gaming pc Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198343080453/ 6 Haziran 2023 #4 Glocalzone diye uygulama var ordan alabilirsiniz benimde ordan alasım var
Green MAN 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 956 6 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Enes_dmr yazmış: Glocalzone diye uygulama var ordan alabilirsiniz benimde ordan alasım var Devamı için tıklayın... Peki uygulama güvenli mi? Birde kaça geliyor bilginiz varmı?
Enes_dmr yazmış: Glocalzone diye uygulama var ordan alabilirsiniz benimde ordan alasım var Devamı için tıklayın... Peki uygulama güvenli mi? Birde kaça geliyor bilginiz varmı?