Neler Yeni

Yurtdışı Xiaomi mi 11T alınır mı ?

nWeeyz_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Sami Buğra
IMEI attıktan sonra yüklenen ROM'larda yazılımsal sorunlar çıkabiliyor. Mesela bende Note 10 pro var ve gece çekiminde mor çekiyor. Onun dışında bir sorun yaşamazsın.
Bazı forumlarda gene aynı sorundan bahsedilmiş sadece gece modunda oluyo sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum benim de evde kullanılmayan bir htc cihazım var.
Yurtdışından getirteceğim cihaza hangi program vasıtası ile klonlama yapmamı önerirsin.
Bir video ya da program varmı tavsiye edebileceğin.
Teşekkür ediyorum ;)
Bunu bende merak ettim

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Bazı forumlarda gene aynı sorundan bahsedilmiş sadece gece modunda oluyo sanırım
Evet sadece gece modu. İleride başka ROM'lar ile düzeltilir büyük ihtimal çünkü yazılımdan ibaret. Bir de şu durum var, her güncelleme sonrası telefon kendini "Nv Data is Corrupted" moduna alıp kilitliyor. Bu durumda pc'den modem dosyası yükleyip, 2 dakikada açıyorsun. 9 bin vermeye gerek yok, yurt dışı al geç.

nWeeyz_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Sami Buğra
Evet sadece gece modu. İleride başka ROM'lar ile düzeltilir büyük ihtimal çünkü yazılımdan ibaret. Bir de şu durum var, her güncelleme sonrası telefon kendini "Nv Data is Corrupted" moduna alıp kilitliyor. Bu durumda pc'den modem dosyası yükleyip, 2 dakikada açıyorsun. 9 bin vermeye gerek yok, yurt dışı al geç.
Modem dosyası dediğiniz nedir ?

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Modem dosyası dediğiniz nedir ?
Fix dosyası. Öyle bir sorun yaşadığında telefonu pcye takıp dosyayı çalıştırıyorsun. Yıllardır yurt dışı telefon kullanıyorum, her durumun çözümü var, kırmadığın sürece sorun yaşamazsın. Telefon aldıktan sonra yazılımsal bir sorun yaşarsan yardımcı olurum.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Uzun kullanımda bir sorun vs. Yaşamam değilmi 2-3 sene civarı götürse yeter bana iphone alıcaktım normalde çok arttı fiyatları
2019 da aldım cihazı hala bir sorun yok
Yurtdışından getirteceğim cihaza hangi program vasıtası ile klonlama yapmamı önerirsin.
Teşekkür ediyorum ;)
Program ile atılma olayı yok cihazın modelini yaz yani atacağın cihazın sonun imei yaz çıkıyor vardır illaki bir videosu

nWeeyz_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Sami Buğra
Fix dosyası. Öyle bir sorun yaşadığında telefonu pcye takıp dosyayı çalıştırıyorsun. Yıllardır yurt dışı telefon kullanıyorum, her durumun çözümü var, kırmadığın sürece sorun yaşamazsın. Telefon aldıktan sonra yazılımsal bir sorun yaşarsan yardımcı olurum.
Eyw kral bi insta verirmisin bişey olursa sorabilmek için

2019 da aldım cihazı hala bir sorun yok

Program ile atılma olayı yok cihazın modelini yaz yani atacağın cihazın sonun imei yaz çıkıyor vardır illaki bir videosu
Eyw kral

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
Zaten hali hazırda IMEI atılı şekilde gelicek bana sence almalımıyım
Kankam ben aldım, alabilirsin sıkıntı yok ama arada bir sıkıntı çıkarabilir ve yeni imei attırman gerekebilri ama o da zaten çok problem değil, bence al

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ömer-Zemin
Teşekkür ediyorum ;)
hangi cihazı getireceksin her markanın modelin programı farklı

hangi cihazı getireceksin her markanın modelin programı farklı
ve hani bu işi yapmayan bi insana maliyetli oluyor genelde yıllık olarak alınıyor o yüzden yaşadıgın yerde rahatlıkla bulursun git bi telefoncuya 50-100 arası bi fiyata yaptırırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,788
Üyeler
166,081
Son üye
sefa Gürel
Top Bottom