🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Hangi siteden alıyorsunGümrükte ödeyeceğim para
Hangi siteden alıyorsunGümrükte ödeyeceğim para
Ödeme kısmında vergi çıkıyorsa gümrükte ödeme yapmıyor
FC moto ödme ekranın herhangi bir vergi ödemesi yok ceket 350 Euro kask 130 Euro UPS kargo ile 25 Euro ücreti varHangi siteden alıyorsun
Çoğu sitede vergi ödeme kısmı olmaz. Hele böyle yüksek ücretli ürün satan firmalarda hiç koymazlar. Daha fazla çıkarsa firmaya sorun olur çünkü.Hangi siteden alıyorsun
Türkiyeye teslimat varmış ve tl birimi de varmışFC moto
Vergilerle birlikte 13k ya almıştım evrakları verip sorunsuz geldi aliexpress de bazı ürünlerinde ödeme kısmında vergi çıkmıyor çıkmadığı zamanda sen kendin ödüyorsunÇoğu sitede vergi ödeme kısmı olmaz. Hele böyle yüksek ücretli ürün satan firmalarda hiç koymazlar. Daha fazla çıkarsa firmaya sorun olur çünkü.
Evet işte ürün grubuna göre vergi koyuyor Aliexpress. Ama tam belli olmadığı durumlarda gümrük kafasına göre kitliyor birşeyler.Türkiyeye teslimat varmış ve TL birimi de varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vergilerle birlikte 13k ya almıştım evrakları verip sorunsuz geldi aliexpress de bazı ürünlerinde ödeme kısmında vergi çıkmıyor çıkmadığı zamanda sen kendin ödüyorsun
Newegg gibi sitelerde ürün aldığın zaman vergisiyle birlikte ödüyorsun bütün ürünlerde dahil gümrüğe geldiği zaman evrakları hazırlayıp kargo şirketine gönderiyosun sorunnsuz geliyorEvet işte ürün grubuna göre vergi koyuyor Aliexpress. Ama tam belli olmadığı durumlarda gümrük kafasına göre kitliyor birşeyler.
Evet, belirttiğim gibi bazı sitelerde oluyor bazılarında olmuyor.Newegg gibi sitelerde ürün aldığın zaman vergisiyle birlikte ödüyorsun bütün ürünlerde dahil gümrüğe geldiği zaman evrakları hazırlayıp kargo şirketine gönderiyosun sorunnsuz geliyor
Haaa yani TL ile olunca sorun olmuyormu ben euroyu TL'ye çeviriceğiz vs. Sandım teşekkürlerTürkiyeye teslimat varmış ve TL birimi de varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vergilerle birlikte 13k ya almıştım evrakları verip sorunsuz geldi aliexpress de bazı ürünlerinde ödeme kısmında vergi çıkmıyor çıkmadığı zamanda sen kendin ödüyorsun
TL ile ödeyebilirsin. 30 euro diyor örneğin sen onu TL şeklinde banka bilgilerini girip ödeyebilirsin.Haaa yani TL ile olunca sorun olmuyormu ben euroyu TL'ye çeviriceğiz vs. Sandım teşekkürler