Neler Yeni

yurtdışından ekran kartı almak

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
ASUS GeForce RTX 2070 ROG Strix Gaming OC 8GB bu ekran kartını yurtdışından almak istiyorum sizce nasıl? birde yurtdışındaki ekran kartı ile burada ki ekran kartlarının farkı var mı?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Yurt dışından nasıl alacaksın birisimi getirecek yoksa internet siparişimi? Bende Almanyadan getirecem kuzenime o şekilde uyguna geliyor. Ama kargo ile gelirse gümrükte vergi falan cıkıyor.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurt dışından nasıl alacaksın birisimi getirecek yoksa internet siparişimi? Bende Almanyadan getirecem kuzenime o şekilde uyguna geliyor. Ama kargo ile gelirse gümrükte vergi falan cıkıyor.
almanya dan kuzenim getirecek gümrükten geçmesi için kutusunu çıkarman lazım çünkü kendi şahsi eşyan gibi göstereceksin ben 2 yıl once oyle ps4 almıştım sana da öyle tavsiye ederim

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
benimde aklımda ukraynadan getirtmek var o zaman daha ucuz ve vergisiz oluyo di mi ?

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
almanya dan kuzenim gelecek o getirecek gümrükten geçmesi için kutusunu çıkarman lazım çünkü kendi şahsi eşyan gibi göstereceksin ben 2 yıl once oyle ps4 almıştım sana da öyle tavsiye ederim

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
yurt dışından hangi ekran kartını getirtirsen getir kargo ile gelirse gümrük vergisini ödersin.
ama ben korgo ile getirmeyeceğim ki kuzenim türkiye gelecek cantasına koyup getirebiliyor mu ki?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
ukrayna yı hiç bilmiyorum kankam alırlar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

gümrükten kaç TL keserler ki
Onu tam bilmiyorum. Araştırmadım ama o şekilde almayı önermiyorlar 1-2 k karın olur ama garantisi vs sıkıntıya girer. Forumdan bir arkadaş japınyadan getirmiş 3060 6k ya gelmiş zaten burdada 8 bin falan.

Dambıldor

80+ Silver
hocam bende getirtiyorum hangi siteden aldırıyorsun alternate.de felan

Top Bottom