Neler Yeni

Yurtdışından masaüstü bilgisayar alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
Merhaba ben aliexpress veya alibaba.com üzerinden masaüstü bilgisayar almayı planlıyorum bilgisayarda da gümrük el koyma muhabbeti varmı yoksa ödediğimiz tutar üzerine sadece gümrük vergisimi geliyor

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
usta pc alırsan çok ciddi vergi yazarlar astarı yüzünden pahalıya gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
usta pc alırsan çok ciddi vergi yazarlar astarı yüzünden pahalıya gelir
Vergiyi ürünü alirkenmi veriyoruz yoksa vergi gumrukde ayrı olarak mı kesiliyor yani ben alibaba.com dan ürünün KDV dahil fiyatı 11k gümrük vergisi buna dahilmi?

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Vergiyi ürünü alirkenmi veriyoruz yoksa vergi gumrukde ayrı olarak mı kesiliyor yani ben alibaba.com dan ürünün KDV dahil fiyatı 11k gümrük vergisi buna dahilmi?
knk gümrüğe geliyor ürüne bakıp değer biçip vergi çıkartıyorlar ödemeden teslim alamıyorsun yani gümrükte ayrıca kesiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Lütfü A
yurtdışından üeün alma sınırı 30€,1000tl civarı. üzerinde bir ürün alırsan ürün fiyatının bir kaç katı vergi ödetirler. Yani tr den almalısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
knk gümrüğe geliyor ürüne bakıp değer biçip vergi çıkartıyorlar ödemeden teslim alamıyorsun yani gümrükte ayrıca kesiliyor
Yani ürünün fiyatinin %30 unu mu kesiyorlar yoksa kafaya goremi

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yani ürünün fiyatinin %30 unu mu kesiyorlar yoksa kafaya goremi
knk avrupadansa %30 diğerlerinden %60 birde ek olarak gümrük damgası müşavir hizmeti fln diye ücretler varki onlarda az değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
yurtdışından üeün alma sınırı 30€,1000tl civarı. üzerinde bir ürün alırsan ürün fiyatının bir kaç katı vergi ödetirler. Yani tr den almalıs

knk avrupadansa %30 diğerlerinden %60 birde ek olarak gümrük damgası müşavir hizmeti fln diye ücretler varki onlarda az değil
Ülke iyice kafayı yemiş yurt dışından alışveriş yapmamizi engellemek yerine yurt dışından alışveriş yapacak kadar kötü duruma dusurmeseler her şey çözülecek

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
valla
Ülke iyice kafayı yemiş yurt dışından alışveriş yapmamizi engellemek yerine yurt dışından alışveriş yapacak kadar kötü duruma dusurmeseler her şey çözülecek
o konuda diyecek laf yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,900
Üyeler
160,765
Son üye
Itonlyconcernsme
Top Bottom