Neler Yeni

Yardım Yurtdışından NİKE siparişi verenler bi Yardım

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Beyler yurt dışından ayakkabı siparişi vericem. Trde biraz pahalı. Amerika sitesine giriyorum sadece amerika içerisine yolluyolarmış trde aynı şekilde sadece tr ülke dışına yollamıyolarmış siz nerden sipariş veriyorsunuz?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,784
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Beyler yurt dışından ayakkabı siparişi vericem. Trde biraz pahalı. Amerika sitesine giriyorum sadece amerika içerisine yolluyolarmış trde aynı şekilde sadece tr ülke dışına yollamıyolarmış siz nerden sipariş veriyorsunuz?
Amazondan bakabilirsin, aliexpressten felanda bakabilirsin ama orjinalliğini araştırman lazım

yerturkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kadir Yertürk
Farfetch'den bakabilirsin,gümrük vergileri dahil ödüyorsun ödeme yaparken

TİTAN.

80+ Platinum
En mantıklısı amazon

PNSHER

80+ Bronze
Nike için bilmiyorum ama colombia ürünleri amazonda çok ucuz, sıkıntı yaşamamak için amazonun kendisinin sattığından emin olun.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
hocam nike ın kendi sitesnden alınca zaten yurtdışından gelmiyor mu? ben nike sitesinden almıştım hollandadan gelmişti sanırım baya da ucuza almıştım

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam nike ın kendi sitesnden alınca zaten yurtdışından gelmiyor mu? ben nike sitesinden almıştım hollandadan gelmişti sanırım baya da ucuza almıştım
Hocam şöyleki nike sitesinden aldığımda zaten tr fiyatından alıyorsun sadece ayakkabı yurt dışından geliyor. Ucuza alman için almanya veya usa sitesinden alman lazım. Nike tr fiyatını ödeyip nasıl uyguna geliyor? Onu anlamadım

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
Hocam şöyleki nike sitesinden aldığımda zaten tr fiyatından alıyorsun sadece ayakkabı yurt dışından geliyor. Ucuza alman için almanya veya usa sitesinden alman lazım. Nike tr fiyatını ödeyip nasıl uyguna geliyor? Onu anlamadım
usa sitesinde ayakkabı 90-150 dolar arasında burdaki kura vurdugunda ucuz gozukuyor ama kargo + gümrük ücretini düşünmüyor. nike tr sitesinde kargo + gümrük dahil ettiği için fiyati pahalı zannediyor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
bilmiyoum hocam ben beğendiğim modelin tr fiyatına baktım 900 - 1200 civarı idi nike tan 700 e çözdüm geçen yıl

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
usa sitesinde ayakkabı 90-150 dolar arasında burdaki kura vurdugunda ucuz gozukuyor ama kargo + gümrük ücretini düşünmüyor. nike tr sitesinde kargo + gümrük dahil ettiği için fiyati pahalı zannediyor.
Hocam 150 $ geçmezsen gümrük yok bu 1. Si 2. Si normalde trden bile alsan hollandadan geliyor ve kargo ücretsizki ücretsiz olmasa bile 60 tlmiş 110 dolarlık ayakkabı 2100 tl hadi 100 kargo 2200 trde 3000 tl

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
Hocam 150 $ geçmezsen gümrük yok bu 1. Si 2. Si normalde trden bile alsan hollandadan geliyor ve kargo ücretsizki ücretsiz olmasa bile 60 tlmiş 110 dolarlık ayakkabı 2100 TL hadi 100 kargo 2200 trde 3000 TL
aldığın her üründe gümrük var. alixpressten banggood amazon vb hangisinden alışveriş yaparsan yap ithalat ücretini kargosunu gümrüğünü varını yoğunu alır.

Top Bottom