Neler Yeni

Yurtdışından PC Toplamak

Lexearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Arda Durmaz
Arkadaşlar yakın bir zamanda bir akrabam yurtdışına çıkacak bende pc toplamayı düşünüyorum. Rica etsem yurtdışından parçaları alıp gelebilir. Sizce Türkiyede mi yok yurtdışında mı pc toplamak mantıklı ?
Eğer yurtdışındaysa nerden nasıl toplamalıyız hiçbir bilgim yok. Türkiyeye gelirken vergi fln işler mi Türkiyeye göre ne kadar indirimli gelir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
yurtdışı derken hangi ülke

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
kapalı kutu olursa %15 vergi alınıyor diye biliyorum ama ikinci el havası verirse olablir yada orda montaj yaptırırsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum (fiyat olarak burda 9 k olan orda 7 k)

Lexearr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Arda Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kapalı kutu olursa %15 vergi alınıyor diye biliyorum ama ikinci el havası verirse olablir yada orda montaj yaptırırsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum (fiyat olarak burda 9 k olan orda 7 k)
1- Evet, çok mantıklı çok daha ucuza gelir.
2- Parçaları alıp kutularını biraz deforme edip getirebilir.
Parçaları nereden temin edebilirim ? ve montaj şeklinde mi yoksa her parçayı ayrı ayrı kutulayarak mı getirilmeli ?

Mehmet Anıl

80+ Silver
Parçaları nereden temin edebilirim ? ve montaj şeklinde mi yoksa her parçayı ayrı ayrı kutulayarak mı getirilmeli ?
montaj şeklinde getirmesi çok zor kutuları hafif eskitmiş gibi yapsın vergiden muaf olur

Mehmet Anıl

80+ Silver
Top Bottom