MR EE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,182
ko
bozuk çıkarsa herjangi bir bildigin tamirci varmı
Nasıl bir sorun ?knk senin gümrükte sorun çıktımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bazen görüyorum irternette neyse knk kafaya takmassam bişey olmaz heralde hemde daha almama iki ay var
yani vergi felan kesmediler dimeNasıl bir sorun ?
Bu linki olur da ürününüz bozulursa bari parasını vererek tamir ettirin diye bıraktım. Almanya'dan aldığınız ürüne kimse Türkiye'de garanti sunmaz.yani vergi felan kesmediler dime
knk sana dememiştim ama yinede sagolBu linki olur da ürününüz bozulursa bari parasını vererek tamir ettirin diye bıraktım. Almanya'dan aldığınız ürüne kimse Türkiye'de garanti sunmaz.
Kanka tam detaylı hatırlamıyorum,hediye geldi cihaz bana.Ama kesiyorlar diye hatırlıyorum. Mesela 50 dolarlık bi ceket aldın. Adam onun 50 dolar olduğunu nerden bilsin. Ona kesmiyor. Ama PS e kesiyorlar diye hatırlıyorum.yani vergi felan kesmediler dime
peki ikinci el gibi götürsekKanka tam detaylı hatırlamıyorum,hediye geldi cihaz bana.Ama kesiyorlar diye hatırlıyorum. Mesela 50 dolarlık bi ceket aldın. Adam onun 50 dolar olduğunu nerden bilsin. Ona kesmiyor. Ama PS e kesiyorlar diye hatırlıyorum.
O zaman iş değişir. Kutusunda olmasın cihaz. Mesela bavulda kıyafetlerin içine falan gömülebilir. Yanında olan ve halihazırda kullandığın telefona ücret kesemeyeceğine göre, kutusunda olmayan belki biraz abartı olacak ama üzerinde biraz parmak izi olan bir '2.el görünümlü' ps e gümrük kesmezler :dpeki ikinci el gibi götürsek
yani okadar düşmedikO zaman iş değişir. Kutusunda olmasın cihaz. Mesela bavulda kıyafetlerin içine falan gömülebilir. Yanında olan ve halihazırda kullandığın telefona ücret kesemeyeceğine göre, kutusunda olmayan belki biraz abartı olacak ama üzerinde biraz parmak izi olan bir '2.el görünümlü' ps e gümrük kesmezler :d
Sadece bir tavsiyeydi hocamyani okadar düşmedik
yanlış anladın hocam devlet olarak ikinci el bir ürüne vergi kesicek kadar düşmedikSadece bir tavsiyeydi hocam![]()