Neler Yeni

Yurtdışından yanında ürün getirmek

HasNickTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert PETEK
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Ben Sony'in bir kulaklığını almak istiyorum ancak Türkiye'de hiçbir Sony ürünü kalmadı. Ben de yurt dışından birisi aracılığıyla getirtmek istiyorum. Arkadaşımın ablası Fransa'ya gidecek ve oradan almasını isteyeceğim. Fiyatı 270 euro. Türkiye'ye gelirken bu kulaklıktan gümrük vergisi alınır mı? Alınmaması için neler yapılması lazım?

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Kulağında takıp gelsin veya kutusundan çıkarıp ürünü çantasına koyabilir.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Ben Sony'in bir kulaklığını almak istiyorum ancak Türkiye'de hiçbir Sony ürünü kalmadı. Ben de yurt dışından birisi aracılığıyla getirtmek istiyorum. Arkadaşımın ablası Fransa'ya gidecek ve oradan almasını isteyeceğim. Fiyatı 270 euro. Türkiye'ye gelirken bu kulaklıktan gümrük vergisi alınır mı? Alınmaması için neler yapılması lazım?
Kendi yanında kutusuz olarak getirirse sorun olmaz.

HasNickTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert PETEK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birisi kutusunun jelatinini sökse kendisi kullanacapını söylese yeterli dedi. Doğru mu?

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
Kutulu da getirse bir şey olmaz diye biliyorum sadece 10 tane fln getirmemesi lazım 1 taneyse ve hediye götürüyorum derse sıkıntı çıkmaz hatta sormazlar.

HasNickTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert PETEK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Analdım zaten 1 tane alacak. Bir sıkıntı olmaz anladığım kadarıyla ben nolur nolmaz jelatini de sökmesini isteyeceğim.

Reyconjeff

80+ Bronze
Getirir sorun olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklığın modeli nedir

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Sony wh 1000xm4
Fiyat 270 euro demişsiniz zaten. Kutulu getirebilir. Yanında getirdiği ürünler toplamı 420 euro geçiyorsa bu durumda gümrük vergisine tabi tutulur.

Eğer başka pahalı şeyler de getiriyorsa sıkıntı olmasın diye çıkarabilir. Onun dışında yanında başka pahalı bir şey yoksa kutulu sorun olmaz.

HasNickTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert PETEK
Fiyat 270 euro demişsiniz zaten. Kutulu getirebilir. Yanında getirdiği ürünler toplamı 420 euro geçiyorsa bu durumda gümrük vergisine tabi tutulur.

Eğer başka pahalı şeyler de getiriyorsa sıkıntı olmasın diye çıkarabilir. Onun dışında yanında başka pahalı bir şey yoksa kutulu sorun olmaz.

Çok teşekkür ederim yanıtınız için.

Top Bottom